By Steven Voser

Er zijn maar weinig soorten in staat ongelofelijke toppen te ontwikkelen in een beperkte tijd. Royal Domina kan het. Ze is indica-dominant en produceert dichte, vette toppen in een bloeiperiode van slechts 50 dagen. Dankzij een fris, kruidig dennenaroma en 20% THC is deze soort een heuse delicatesse.

WIE IS ROYAL DOMINA?

Royal Domina is een unieke cannabissoort, bestaande uit een combinatie van Black Domina en Kalijah. Black Domina stamt af van vier geweldige indica's: Northern Lights, Hash Plant, Ortega en Afghani. Het resultaat is een superkrachtige, bijna zuivere indica die in slechts 50 dagen extreem harsachtige toppen produceert. Deze toppen hebben een verbluffende groene kleur die onder bepaald licht bijna zwart lijken.

Kalijah is een andere snelbloeiende, krachtige indica-dominante soort. Ondanks het duidelijke indica-erfgoed, trakteert ze de gebruiker op een zeer opwekkende high met gecombineerde cerebrale en lichamelijke effecten. Kalijha produceert ook 20% THC. Ze straalt een verrukkelijk aroma uit waarin complexe vleugen verse dennen zijn gefuseerd met citrus.

De breeders bij Royal Queen Seeds wilden het beste uit beide soorten halen. Royal Domina is het stabiele resultaat. Maak je op voor een productieve, snelbloeiende soort die verwent met een zeer ontspannende, langdurige stone.

ROYAL DOMINA IN DE KWEEKRUIMTE

Royal Domina is een uiterst betrouwbare, stabiele en gemakkelijke soort om te kweken. Binnen bereikt Royal Domina een hoogte van ongeveer 90-130cm. Ze reageert erg goed op trimmen, LST, SOG en ScrOG. Na ongeveer 4-6 weken vegetatieve groei, kun je overschakelen naar de bloeiperiode. Deze duurt ongeveer 7-8 weken. De planten zijn dan afgeladen met grote, dichte, harsachtige toppen, klaar om te knippen en te drogen. Binnen bedraagt de opbrengst 525–575g/m².

Buiten wordt Royal Domina wat hoger, vooral in grote potten. Verwacht een hoogte van 140-180cm. Ze houdt met name van warme klimaten waar de avonden afkoelen. Daarnaast is ze een echte zonaanbidster. Dankzij de indica-genetica zie je struikachtige planten. Ze reageert ook goed op trimmen om haar toppen zoveel mogelijk licht te gunnen. Als je kweekt op het noordelijk halfrond, kun je aan het begin van oktober oogsten. Op het zuidelijk halfrond valt het oogstmoment aan het begin van april. De oogst varieert van 550-600g/plant.

Royal Domina

Royal Domina is vrij gemakkelijk te kweken. Toch kun je enkele dingen doen om de opbrengst en kwaliteit van de oogst te verbeteren.

Gebruik grote potten: Royal Domina is klein van stuk. Doe hier je voordeel mee en gun je planten zoveel mogelijk substraat om een gezond, groot wortelsysteem aan te moedigen.

4-6 weken vegeteren: Royal Domina bloeit snel (slechts 7-8 weken). Voor een grotere, betere opbrengst laat je haar iets langer vegeteren. Zo produceert ze meer toppenlocaties en grotere, sterkere takken om het gewicht te dragen.

Houd je kweekruimte koel in de nachten: Royal Domina bevat 85% indica-genen. Indica's houden van koelere nachten. Dit beschermt je planten tegen schimmel en ongedierte. Mogelijk stimuleert het ook de ontwikkeling van meer donker bladerdak, omdat het oog nu eenmaal ook wat wil.

Ventileer je kweekruimte: Royal Domina ontwikkelt zich als een korte, struikachtige plant. Het is dus belangrijk goed te ventileren. Stilstaande lucht verhoogt de luchtvochtigheid en temperatuur in je kweekruimte. Hiermee loop je meer risico op schimmel en trek je mogelijk plagen aan.

Plant vroeg: Als je buiten kweekt, plant Royal Domina dan vroeg in de zomer. Zo geniet je van een lange vegetatieve fase.

Royal Domina

Royal Domina

Genetic background Black Domina x Kalijah
Yield indoor 525 - 575 gr/m2
Height indoor 90 - 130 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 20% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 85% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 550 - 600 g/per plant (dried)
Height outdoor 140 - 180 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, relaxed
 

Buy Royal Domina

 

DE EFFECTEN VAN ROYAL DOMINA

Dankzij de hoge concentratie THC, trakteert Royal Domina op een langdurige, intense stone. In een microdosis (zoals een enkel trekje uit een joint), geniet je van ontspanning en focus. Na meerdere hits bemerk je een sterke, zware high die zich richt op zowel lichaam als geest.

Dit is de ideale soort als je op de bank wilt ploffen en genieten van je favoriete muziek of film. In hogere doses kom je waarschijnlijk niet meer van die bank af. Vermijd haar als je nog klussen moet klaren.

AROMA'S EN SMAKEN VAN ROYAL DOMINA

Royal Domina schittert met bijzonder exotische aroma's en smaken. Deze soort ruikt erg fris en combineert vleugen dennen en kruiden met aardse ondertonen en hints van citrus. Voor wat betreft de smaak, mag je rekenen om vleugen kruiden met wat opvallende zoete ondertonen.

ROYAL DOMINA IN VOGELVLUCHT

Royal Domina is een indica-dominante soort, ontstaan uit genetica van Black Domina en Kalijah. Ze produceert grote, dichte, krachtige toppen die je trakteren op een sterke, ontspannende stone. Deze is ideaal als je wilt ontspannen. In de kweekruimte laat Royal Domina zich gemakkelijk beheersen. Ze produceert buitengewone opbrengsten met minimaal onderhoud en training. Deze dame is perfect als je een nieuwe indica zoekt voor in je tuin.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.