By Adam Parsons

ALLES WAT JE OOIT HEBT WILLEN WETEN OVER ROYAL MOBY 

Misschien heb je al gehoord van een krachtige cannabis-stam genaamd Royal Moby. Dit type marihuana staat bekend als een van de prettigste en krachtigste varianten. Maar zelfs als je al eerder deze soort wiet hebt gerookt, gevaporiseerd of gegeten, bestaat de kans dat je nog niet alles van Royal Moby weet. Hieronder vind je een kort overzicht omtrent deze plakkerige groene diamant.

DE GESCHIEDENIS VAN DE CANNABISSTAM VAN ROYAL MOBY

Om het verhaal van Royal Moby te vertellen moeten we eerst naar het verhaal van een andere bekende marihuana-stam gaan: Moby Dick. Het verhaal speelt zich af op het Spaanse platteland waar kwekers experimenteerden met verschillende combinaties cannabis-stammen. Zij ontdekten een krachtige mix van twee marihuana-varianten: Sativa en Indica.

Dexe Mis, bekend om zijn sterke high en overdadige groei, raakte bekend als Moby Dick. Verder kweken leverde nog een variant op met een sterkere Sativa-invloed. Moby Dick staat inmiddels bekend als een klassieker.

Nu heeft Royal Queen Seeds Moby Dick naar een nieuw niveau getild. Zij hebben een unieke variant op de klassieker gecreëerd, genaamd Royal Moby. Deze Royal Moby is een combinatie van White Widow en Haze. De stam heeft de grootste concentratie THC van alle andere cannabis-stammen van Royal Queen Seeds.

Royal Moby staat bekend als een fantastische stam. Hij verwierf de eerste prijs in de categorie 'Best Outdoor Sativa' bij de Cannarias Cannabis Cup in 2012. Royal Maybe kreeg ook erkenning bij de Czech Cannabis Cup in Praag dat jaar.

DE SMAAK VAN ROYAL MOBY

De meeste rokers vinden dat deze stam een prettige, gemiddeld-intense zoete bloem- of fruitsmaak heeft. Men gebruiken woorden als honing, suiker, tropisch en nectar om de smaak van de rook te beschrijven.

Royal Moby feminized very detailed photo of the cannabis plant

DE GEUR VAN ROYAL MOBY

Als gedroogd plantje heeft de stam een vrij rustige en neutrale geur. Maar als je hem opbrandt heeft hij een sterke, verleidelijke geur. Veel mensen ervaren de geur van Royal Moby als kruidig en warm met een hint van lekker eten.


Royal Moby gefeminiseerd zeer gedetailleerde foto van de cannabisplant

EEN KONINKLIJKE HIGH

Royal Moby geeft een geweldige high. Het maakt deze stam zeer geschikt voor doorgewinterde wietgebruikers. De meeste mensen ervaren het Sativa-gedeelte heel sterk. De Indica-lichaamshigh is echter ook aanwezig.

De Royal Moby high inspireert velen. Men rapporteert euforie, spanning en toegenomen creativiteit. Sommige gebruikers ervaren deze stam als een afrodisiacum. Royal Moby brengt je in een energieke staat; deze stam is dus niet de beste keuze voor mensen die een nachtmutsje zoeken.

Samen met de psychedelische en verruimende kwaliteiten van deze stam ervaren mensen ook een lichaamsbuzz. Royal Moby staat daarnaast bekend om het vergroten van de eetlust. Dit maakt Royal Moby een prima keuze voor mensen die moeilijk eten, last hebben van een slechte spijsvertering of misselijkheid.

De high van Royal Moby duurt één tot anderhalf uur. Sommige gebruikers rapporteren een langere buzz tot wel 2 uur. Zoals met elke marihuana-stam hangt de duur en kracht van de high natuurlijk af van de ingenomen hoeveelheid.

ROYAL MOBY KWEKEN

Royal Moby groeit als een Sativa-plant. De stam is vernoemd naar de legendarische walvis omdat hij groot en stevig wordt en heel aanwezig is. Royal Moby heeft dus veel ruimte nodig.

Je kunt deze stam zowel binnen als buiten kweken. Zoals het winnen van de Cannabis Cup voor Best Outdoor Sativa al suggereert groeit Royal Moby beter buiten. De plant wordt 2 meter hoog als je het binnen teelt, maar kan buiten wel 3 meter halen. De plant volgt het patroon van de Sativa; de takken zijn lang en dun en bezaaid met knopjes.

Zoals te verwachten levert zo'n grote plant een gigantische hoeveelheden knopjes op. Binnen, bij kunstlicht, valt er ongeveer 2000 gram per vierkante meter te oogsten. De oogst buiten hangt af van de hoeveelheid zonlicht die de plant ontvangt. Royal Moby houdt van zonlicht; hoe meer hoe beter. Onder ideale omstandigheden met een overvloed aan zonlicht levert elke plant bijna 1000 gram op. Omdat Royal Moby zo groot wordt heeft de plant veel water en voedingsstoffen nodig.

Het Indica-gedeelte van de plant toont zichzelf in de korte bloemtijd van 9 tot 10 weken. In de meeste regio's van het Noordelijk halfrond kunnen de knopjes van deze stam geoogst worden van midden tot eind oktober.

Royal Moby Cannabis 420 RQS Marijuana zaden

EEN STAM OM TE ONTHOUDEN

Of je nou al tijden geniet van de zoete rook van Royal Moby, of gewoon overweegt om het eens te proberen; deze handleiding heeft je hopelijk van een nuttige context voorzien en de nodige informatie gegeven. Royal Moby is de perfecte keuze voor een groot aantal wietrokers; van rokers die hun eigen voorraad willen kweken tot degenen die alleen maar willen roken, van recreatieve gebruikers die af en toe roken tot mensen die hun dagelijkse portie van het groene medicijn nodig hebben. Denk eens aan Royal Moby als je een sterke verruimende ervaring zoekt.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.