By Steven Voser

Op zoek naar een cannabis evenement om naar toe te gaan deze zomer? Waarom kom je niet naar ons op Product Earth in de Peterborough Arena in het Verenigd Koninkrijk! Royal Queen Seeds zal erheen gaan om een shop op te zetten en het Verenigd Koninkrijk laten zien wat we te bieden hebben. Dus als je in de regio bent, kom langs en zeg hallo! We willen jullie allemaal graag ontmoeten, en het is de perfecte gelegenheid om jullie mening te horen over RQS!

Je kunt ons vinden in stands D16/17 en D19/20. We zullen ook een paar wedstrijden houden met de kans om een aantal van onze geweldige cannabiszaden helemaal gratis op te halen, dus zorg ervoor om ons te bezoeken en deel te nemen!

Dit is onze eerste keer dat we naar de Product Earth Expo gaan, dus we zullen net zo enthousiast zijn als de bezoekers om alle geweldige dingen in het aanbod te zien! Om de feestelijke geest in leven te houden, zal Product Earth een heel scala aan activiteiten hosten om betrokken bij te raken, inclusief een live-muziek line-up (featuring Grandmaster Flash), educatieve seminars, en kamperen op het festivalterrein!

Product Earth vindt plaats op zaterdag 25 tot en met zondag 26 juni. Of je nu in het Verenigd Koninkrijk woont of afkomstig bent uit het buitenland, wij willen je daar zien! Peterborough ligt in het oosten van Engeland en is gemakkelijk bereikbaar vanuit zowel binnen het Verenigd Koninkrijk als vanuit het buitenland.

Je kunt meer te weten komen op: http://productearthexpo.com/

Dus kom en geniet met ons van het festival, leer wat de industrie te bieden heeft, en maak nieuwe vrienden! We kijken er naar uit je te zien!

Product Earth Expo Cannabis

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.