By Steven Voser

Triple G is een superkrachtige hybride wietsoort met uitstekende genen. Als je op zoek bent naar een geweldig gehalte THC, aanzienlijke oogsten en heerlijke aroma’s/smaken, zoek dan niet verder en kies deze krachtcentrale!

De Genetische Afkomst van Triple G: Gorilla Glue en Gelato 33

Triple G is een indica-dominante soort (85%) met onwaarschijnlijk goede genen. Ze is een kruising tussen onze Royal Gorilla (Gorilla Glue) en Green Gelato (Gelato 33). Daarmee is ze de directe nazaat van twee van de grootste namen uit de geschiedenis van cannabis.

Gorilla Glue, ook wel bekend als GG4 of Original Glue, werd oorspronkelijk veredeld in de VS door Josey Wales, een van de oprichters van GG Strains. Nadat zijn eerste oogst van Original Glue verloren ging door hermafroditisme, gooide Wales alle resterende zaden uit frustratie weg. Gelukkig had hij even daarvoor een paar van de zaadjes aan een vriend gegeven. Die kweekte er later een paar planten uit op en stabiliseerde het fenotype #4. Dit fenotype won uiteindelijk een High Times Cup in 2014 en werd Gorilla Glue gedoopt; de wietsoort die nog altijd door velen gekoesterd wordt.

Gelato #33 anderzijds, werd in Noord-Californië veredeld en is het resultaat van een samenwerking tussen de Cookie Fam (bekend van klassiekers als GSC en Thin Mint Cookies) en Mario Guzman, de oprichter van SHERBINSKIS. Sinds haar bestaan is Gelato 33 als genetische basis gebruikt voor talloze nieuwe hybriden, zoals Gelato Sorbet en Koolato.

Door de combinatie van deze twee klassieke wietsoorten, hebben onze deskundige telers een plakkerige, ultrakrachtige hybride ontwikkeld die op alle fronten scoort; qua effecten, smaak/aroma en groeikenmerken.

Triple G

Triple G
23_genetic background_1 Gorilla Glue 4 x Gelato 33
33_Yield indoors_1 525 - 575 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 – 140 cm
25_flowering time_1 8 - 9 weken
29_THC_1 THC: 26%
28_Type Blend_1 Sativa 15% Indica 85%
34_yield outdoor_1 600-650 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140-180 cm
27_harvest period_1 Half Oktober
22_Effect_1 Euforisch, Helder, Motiverend, Snel Denken

Koop Triple G

Het Effect van Triple G

Wees gewaarschuwd; deze wiet is niet voor mensen met een zwak gestel. Triple G kan maar liefst 26% THC produceren, waarmee ze een krachtig effect heeft dat enkele uren aanhoudt. Al na een paar trekken produceert deze wiet een sterke head-rush die verkwikkend kan zijn voor ervaren rokers en de perfecte creatieve impuls kan geven aan kunstenaars/creatievelingen. Probeer je voor de eerste keer cannabis of heb je een lage tolerantie? Ga dan eerst microdoseren met Triple G, om te voorkomen dat de effecten te overweldigend worden.

Naarmate de effecten van Triple G toenemen of als je een hogere dosering gebruikt, kun je een diepere mate van bezinning en introspectie ervaren. In dat geval adviseren we om deze wiet te combineren met een goed boek of goede film, cd of met mediteren.

Smaak en Aroma van Triple G

De smaak en het aroma van Triple G lijken op die van haar ouders. Een verse lading van deze toppen vult je hele kamer met een pittig, aards en kruidig dennenaroma. Er zijn ook fenotypes die iets zoeter ruiken door een vleugje bessen of koekjes, afkomstig van de ouderplant Gelato.

De Groeikenmerken van Triple G

Het feit dat Triple G wordt gedomineerd door indica, wordt ook duidelijk in de kweekruimte. Zo is dit een laagblijvende wietsoort die binnen over het algemeen niet groter wordt dan 90-140cm. Bovendien heeft de plant weinig ruimte tussen de knopen. Met hun postuur reageren de planten goed op supercroppen, toppen, LST en een ScrOG (Sea of Green). Als je haar buiten kweekt, kan Triple G een hoogte bereiken van 180cm (in een grote pot). Ze behoudt dan alsnog haar korte, bossige uiterlijk. Het zijn sterke planten, maar ze hebben wel een voorkeur voor een hogere dagtemperatuur, koele nachten en een lage luchtvochtigheid.

Binnen kun je de planten na vier weken vegetatieve fase in bloei brengen, waarna ze 8-9 weken later klaar zijn voor de oogst. Op dat punt zijn de planten afgeladen met dikke, ijzige toppen die er heerlijk uitzien. Je kweekruimte of buitentuin ruikt waarschijnlijk wel behoorlijk naar wiet, dus het is slim om goed te ventileren en je buitenplanten uit de buurt van nieuwsgierige neuzen te houden.

Triple G is niet een plant met een enorme opbrengst, maar deze wiet produceert toch nog zeer behoorlijke oogsten. De precieze cijfers variëren per kweek, maar je kunt erop rekenen dat deze planten binnen ongeveer 525g/m² opleveren en buiten zo’n 600g per plant.

Triple G: een Krachtcentrale die in Elke Tuin Past

Vanwege haar fantastische genen kunnen we eigenlijk niets negatiefs zeggen over Triple G. Ben je op zoek naar een nieuwe, stabiele hybride? En wil je beloond worden met ijzige, ultrakrachtige toppen, in slechts twaalf weken tijd? Zoek dan niet verder! Bestel de zaden van Triple G vandaag nog.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.