Outdoor Mix

Kun je maar niet beslissen wat je outdoors zult gaan kweken? Royal Queen Seeds maakt de keuze eenvoudiger voor je met de Outdoor mix. In elk pakket vind je een aantal van onze meest verfijnde outdoor rassen, die bestand zijn tegen een ruige omgeving van de grootschalige outdoor kweek.
 4.5/5 (8) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (1)
 • Recensies (7)

Kun je maar niet beslissen wat je outdoors zult gaan kweken? Royal Queen Seeds maakt de keuze eenvoudiger voor je met de Outdoor mix. In elk pakket vind je een aantal van onze meest verfijnde outdoor rassen, die bestand zijn tegen een ruige omgeving van de grootschalige outdoor kweek. Deze planten zijn speciaal geschikt om outdoors gekweekt te worden. Vanwege hun sterke, stabiele structuur zijn ze voorbereid op de wind en de regen die bij outdoor gewassen verwacht worden.

In ons mixpakket worden Northern Lights Automatic, Royal Bluematic, Royal Moby en Power Flower aangeboden. Deze vier vormen de basis voor onze meest populaire outdoor variëteiten, en we voelden dat deze combinatie perfect zou zijn voor onze outdoor mix. Deze planten kunnen outdoors overal tussen de 47° noorderbreedte en 47° zuiderbreedte worden gekweekt. Als je je nog noordelijker/zuidelijker bevindt kan voor de koudere klimaten een kas vereist zijn.

De twee Autoflower rassen kunnen eenvoudig herkend worden aan de kleur van hun buds, die blauwtinten zouden moeten bevatten. De Royal Bluematic is de kortste plant van het stel en blijft onder de 1 m, terwijl de Northern Lights Automatic hoger dan 1 m wordt. Beide Autoflowers beginnen eerder dan de andere planten te bloeien, en dit zou het meest zichtbare verschil tussen deze planten moeten zijn.

Royal Moby is één van onze grootste planten en wordt outdoors tot maar liefst 3 m. Haar lange Sativa bladeren zorgen er samen met haar formaat voor dat Royal Moby het makkelijkst te identificeren is van het stel. Power Flower is een plant van gemiddeld formaat die tot ongeveer 1,5 m lang wordt. In tegenstelling tot Royal Moby, die een heleboel kleine buds over de plant verspreid heeft, zal Power Flower over het algemeen één groot budcluster in het midden vormen. Omdat de bloei van deze plant later begint dan bij de autoflowers, is het formaat van de plant en de budstructuur de eenvoudigste manier om onderscheid te maken.

Of je nu een Autoflower plant of een normale outdoor plant hebt: we zijn er zeker van dat je meer dan tevreden zult zijn met de bereikte resultaten met onze Outdoor Mix. Deze combinatie biedt je niet alleen een ruime variëteit aan smoke, maar ook een uitstekend leerproces voor de identificatie van de verschillende rassen, zoals elke Cannabisconnaisseur zou moeten kunnen uitvoeren.


  By M. A. on 03/Feb/2014 :
  (4)

  Title : Bon Pack
  Comment : Très Bon Pack, Livraison Rapide, Au Top !

  By C. A. on 30/Jul/2013 :
  (4)

  Title : excelente pack
  Comment : es un excelente pack, pero podrian ir renovando las variedades

  By E. L. on 24/Jul/2013 :
  (4)

  Title : Outstanding
  Comment : woww! i have received to argentina de seeds, there are great!! ROYAL MOBY is the best seed i have ever taste.. congrats! Emiliano From Argentina

  By R. G. on 24/Jun/2013 :
  (5)

  Title : PERFETTO
  Comment : TUTTO OK, QUALITà OTTIMA :)

  By W. R. on 04/Jun/2013 :
  (5)

  Title : Outdoor mix
  Comment : 2 van de 3 zaadjes zijn al mooi gegroeid,alleen jammer van de laatste die er uit zag als een mutant. (er groeide alleen maar wortels uit) Voor de rest is alles top gegaan van bestelling tot snelle levering. greetz.

  By A. P. on 30/May/2013 :
  (5)

  Title : Outdoor mix
  Comment : Livraison rapide sans aucun problème pour la suisse !juste une erreur cet écrit trois graine mais dans descriptif ils en site 4! Peac!!

  By J. V. on 02/Apr/2013 :
  (5)

  Title : outdor mix
  Comment : mui buen servivio


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Chris | 2018-10-02 12:52:16

Hello. Please tell why You sell without information what is in package??? I see in text of this produck Outdoor Mix only 4 stains? But what is 5??? Best wishes Chris

Royal Queen Seeds Team

This product is no longer for sale. We have the Autoflowering or the Feminized Mix instead of that one.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.