Fenix Hybrid Vaporizer

Pack content:

RQS Pollinator Grinder With Mill
3 gratis cannabis zaden
De Fenix Hybrid Vaporizer is een geweldige optie voor gebruikers die de voorkeur geven aan draagbare modellen. Je hebt de vrijheid om te kiezen tussen het verdampen van toppen of concentraten en een snelle opwarmtijd levert hijsjes on-demand.
 5.00/5 (1) Schrijf een recensie
€ 89.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Weecke - Fenix Hybrid Vaporizer: Een Draagbaar Convectie Model

De Fenix Hybrid vertegenwoordigt de vierde generatie Fenix vaporizers. Dit model is geschikt voor concentraten, wassen, oliën en droge kruiden. Het compartiment—gemaakt van food-grade metaal—kan tot 0,3g toppen per keer aan. Dat is meer dan genoeg om een krachtige high te leveren.

GEWELDIGE SMAAK MET CONVECTIEVERWARMING

De Fenix Hybrid gebruikt een convectiestroom om de inhoud van het compartiment op te warmen. Het gepatenteerde ontwerp zuigt lucht aan en verhoogt de temperatuur binnen de 40-seconden opwarmtijd. Deze methode gebruikt een stroom hete lucht om de kruiden of concentraten te verhitten en resulteert in gelijkmatige verdamping, betere smaak en superieure temperatuurregeling.

Het mondstuk is inklapbaar, zodat het vlak boven op de vaporizer zit. De lithiumbatterij heeft een oplaadtijd van 1,5 uur en biedt na volledig opladen 8 cycli. Helemaal opgeladen sleept hij je door een dag wandelen, werken, of wat je ook doet. De ontwerpers hebben een automatische uitschakeling toegevoegd, die na 5 minuten zonder gebruik automatisch activeert. Zo verspil je geen batterijvermogen.

De Fenix Hybrid is uitgerust met 4 verschillende warmte-instellingen, elk met een eigen kleur op het led-display. Dit zijn 170° (groen), 180° (blauw), 190° (paars), en 210° (rood). Lagere temperaturen bieden een betere smaak doordat ze vluchtige terpenen behouden. Met hogere temperaturen verzeker je echter dat een overvloedige lading cannabinoïden in je systeem komt.

De producenten van dit toestel schonken veel aandacht aan het strakke ontwerp van de Fenix Hybrid. Hij valt goed in de hand—dankzij de afgeronde randen—en is lichtgewicht zonder dat hij goedkoop aanvoelt.

EEN CADEAUTJE VAN RQS

Royal Queen Seeds voegt een gratis grinder en 3 willekeurige cannabiszaden toe aan elke bestelling van de Fenix Hybrid. Met de grinder kun je je toppen fijnmaken voor het vapen en met 3 zaadjes tot je beschikking, inhaleer je binnen de kortste keren je eigen teelt.

***Let op dat de  Fenix Hybrid Vaporizer is uitgesloten van het Royal Queen Seeds Freebies-schema***


  By M. F. on 14/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Molto buone
  Comment : Ottimo prodotto, economico e facile da usare


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.