By Luke Sumpter

AMG (Amnesia Mac Ganja) is een sativa-dominante dame die je hersenen een boost geeft met haar hoge THC-gehalte. Met succes domineert ze de concurrentie al enkele jaren op rij. Ze heeft juryleden geïmponeerd met eclectische effecten en sensationele smaken. Je kunt zeggen wat je wilt, maar haar prestaties spreken voor zich!

AMG: GENETISCHE ACHTERGROND

AMG is een sativa-dominante soort met 80% sativa- en 20% indicagenen. Een legendarische veredelaar met de naam “The Ganja Man” heeft hard gewerkt aan de ontwikkeling van deze variëteit. Met de wens om een ideale soort voor overdag te verkrijgen, combineerde deze tovenaar twee krachtige sativasoorten: Amnesia en Mexican Haze.

Amnesia is een sterke sativasoort die halverwege de jaren ’90 verscheen. Het duurde niet lang voordat de soort wereldwijd bekendstond om haar zoete smaken en euforische effecten. Haar THC-gehalte van 25% en hoge productiviteit zijn afkomstig van de ouders Neville’s Haze en Enemy Of The State.

The Ganja Man besloot genen van Mexican Haze te gebruiken om deze hybride van nog meer sativa te voorzien. Deze old-school cultivar heeft lange toppen, enorme hoeveelheden THC en een kruidig terpenen-profiel.

Na het kruisen van beide soorten en het stabiliseren van het nageslacht, lanceerde de legendarische veredelaar AMG! Deze soort biedt een langdurige high, die je geestelijk helder en wakker houdt.

• AMG is een 80% sativa-dominante kruising tussen Amnesia en Mexican Haze.

EFFECTEN VAN AMG

Zoals een ware sativa betaamt, zet AMG je geest aan. Binnen minuten na het roken van een bong of joint ervaar je een verandering in je denkpatroon. Je brein maakt korte metten met gepieker en biedt de ruimte aan vrije gedachten. Creatieve ideeën krijgen de vrije loop en het lukt je om problemen en zorgen vanuit een compleet nieuw perspectief te bekijken. AMG is perfect als je ergens over tobt. Rook een dikke joint met een goede vriend en probeer je zorgen te vergeten! Ook is dit een fantastische soort als je lang moet werken. Haar motiverende high stelt je in staat om langere tijd gefocust te blijven. Zet je koptelefoon maar op en de meest alledaagse klusjes zijn ineens leuk!

Haar heldere en levendige high heeft ook therapeutische waarde. Daarbij kan deze je tijdelijk uit een sombere stemming en angstige staat halen. Ook kan ze mogelijk ondersteuning bieden bij herstel en de eetlust bevorderen.

• AMG heeft een vrolijk, opbeurend en stemmingsverhogend effect dat zowel recreatieve als medicinale gebruikers aanspreekt.

SMAKEN EN AROMA’S VAN AMG

Tijdens de bloei verspreidt AMG fruitige aroma's met kruiden. Zodra ze klaar is om te worden gerookt, trakteren de terpenen je smaakpapillen op citrus, aardachtigheid, specerijen en fruit. Dit dankzij haar trotse ouders. Hoge gehaltes limoneen domineren haar terpenen-profiel. Deze molecule draagt bij aan de citrussmaken en anxiolytische effecten.

• AMG biedt een kruidige, fruitige smaak en geur.


AMG

AMG

AMG

Genetic background Amnesia x Mexican Haze
Yield indoor 450 - 500 gr/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 10 - 11 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Low
Blend 80% Sativa, 20% Indica
Yield outdoor 550 - 600 g/per plant (dried)
Height outdoor 140 - 200 cm
Harvest time October
Effect A combination of stoned + high

Buy AMG - Amnesia Mac Ganja

KWEEK VAN AMG

De sativagenen van AMG komen vooral naar voren. Ze heeft nauwvingerige fan leaves en langwerpige cola's. Haar toppen bevatten daarbij een veelvoud aan trichomen. Ze bestaan uit een brede basis die taps toeloopt in een smalle punt. De geelbruine bladeren vormen een broedplaats van kristalrijke toppen. AMG groeit zowel binnen als buiten goed. In beide omgevingen behaalt ze bevredigende resultaten. Binnenplanten worden maximaal 120cm hoog en leveren 450–500g/m² op. De harsrijke toppen zijn gereed na een bloei van 10-11 weken. Buitenplanten bereiken hoogte van zo'n 2m en genereren een forse opbrengst van 600g/plant. De oogst vindt meestal plaats in oktober.

• AMG groeit als een typische sativa.
• Ze heeft een lange bloeitijd van 10–11 weken.

EENTJE OM OVERDAG TE ROKEN

Indien je wiet de hele dag door wilt gebruiken, moet je AMG zeker eens kweken. Deze soort is ontworpen voor liefhebbers van sativa die graag fysiek en mentaal actief willen blijven. Gebruik deze energieke toppen om je dag goed te beginnen en rook wat meer wanneer je wel een oppepper kunt gebruiken. Wil je nog een stap verder gaan? Verwerk haar smakelijke terpenen dan in edibles voor een nog intensere ervaring!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.