By Luke Sumpter

MONSTERLIJKE MARIHUANA OF PRACHTIG?

Van HulkBerry ga je je precies als Bruce Banner voelen wanneer hij in de Incredible Hulk verandert. Zonder de gewelddadige uitbarstingen dan natuurlijk. Dit Incredible Kruid kan een raketgeleerde of een gewone stoner veranderen in een bedreiging voor de samenleving. Na slechts enkele trekjes beginnen je intelligentie, geheugen en stress langzaam te verdwijnen. Een plotselinge energiestoot wakkert de synapsen in de hersenen weer aan en produceert een cerebrale stortvloed van euforie. Niet echt creatief, want de geest is te druk met het navigeren van de reis van het bewustzijn naar hogere oorden. Ondertussen bouwen zich effecten op die het lichaam voor de rest van de high ontspannen.

Bruce Banner was de basis van de nieuwe generatie Kush soorten. Het was echter Bruce Banner #3 waarover alle Kush liefhebbers het eens waren dat het de beste versie van Bruce Banner was. HulkBerry is de laatste fase van het Bruce Banner #3 proefproject. RQS heeft met succes het Kush-dominante fenotype van de Hulk geïsoleerd. HulkBerry is de cannabis-soort met bovenaardse krachten.

ZO HIGH ALS DE ROCKY MOUNTAINS

HulkBerry werd vanaf nul ontworpen om een buitenaardse cannabis-soort te worden. Rivaliserende Bruce Banner strains bevatten niet dezelfde zware OG Kush componenten. HulkBerry is het cannabis paradepaardje van het geheime ruimteprogramma van RQS. Wat de Bruce Banner #3 zo speciaal maakte, was dezelfde reden waarom inhalige breeders op een bepaald moment in Colorado stekjes verkochten voor $1000 of meer per kloon. Het ongrijpbare Bruce Banner #3 fenotype was moeilijk op te sporen toen ze werd gekweekt uit kleine partijtjes zaden. Instabiliteit en veel ongewenste mutanten zorgden voor een ondergrondse markt voor het echte product.

Door het genadeloos elimineren van inferieure fenotypes heeft RQS de lijn van Bruce Banner #3 naar het volgende niveau getild van de Kush evolutie. De Falcon 9 OG Kush raket, gecombineerd met het ruimtevaartuig Dragon Strawberry Diesel, is nu gereed om menselijke passagiers naar de sterren te laten afreizen. Eindelijk is de meest beruchte Kush met een high als de Rocky Mountains beschikbaar voor de gewone kweker met deze feminized zaden.

Buy HulkBerry

HulkBerry is het alter ego van Het Ongelooflijke Hulk. Deze sinsemilla superheld heeft als missie om de head stash te redden. Ergens in de Rocky Mountains in Colorado zijn de superkrachten van OG Kush en Strawberry Diesel samengesmolten.

Buy HulkBerry

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.