Door Luke Sumpter

Royal Gorilla, De Meest Beestachtige Marihuana Aller Tijden

Royal Gorilla


HERKOMST VAN ROYAL GORILLA: HET WINNEN VAN DE GENETISCHE LOTERIJ

Het zijn interessante tijden om cannabis te kweken. Weinig toevallige creaties of uitvindingen zijn excellent. De meeste blijven onopgemerkt, zoals een regenboog in de nacht. Maar een paar grootheden, zoals Coca Cola, Chocolate Chip Cookies, Corn Flakes en Potato Chips, hebben de wereld veranderd. Gorilla Glue wordt steeds populairder als de eerste toevallig ontdekte marihuana grandeur.

Gorilla Glue #1 is, wat betreft het uiterlijk, het sativa-achtige fenotype van de Gorilla Glue familie, die het resultaat is van tweeslachtige pollen die geselecteerde Diesel varianten hebben bestoven. In plaats van de elitaire genetica aan te tasten, is een ultra krachtig nageslacht ontstaan. Tot nu toe is de Gorilla Glue #4 de krachtigste van alle ontdekte fenotypen.

Alle Gorilla Glue fenotypen hebben dezelfde Chems Sis, Sour Dubb en Chocolate Diesel genen. Sommige kruisingen zijn echter fenomenaler dan andere. De cijfers zijn niet mis; met gemeten testresultaten in laboratoria in Denver, Colorado, die maar liefst 32% THC aangeven, heeft Gorilla Glue sterke cannabis geherdefinieerd. Onze Royal Gorilla is een echte Knaller!

Het is niet verrassend dat Gorilla Glue vele onderscheidingen en prijzen heeft gekregen. Daaronder vallen twee High Times Cannabis Cups in 2014, waarbij ze de 1e prijs in de wacht sleepte in LA en Michigan. Gorilla Glue stekken zijn al snel het populairste nachtelijke cannabismiddel geworden. Nu is Royal Gorilla voor het eerst verkrijgbaar in zaden. Thuiskwekers kunnen nu de meest beestachtige dope op aarde kweken.

Video id: 328585080

KWEEK EIGENSCHAPPEN: KING KONG CANNABIS PLANTEN

Royal Gorilla groeit als kool en groeit snel verticaal. Training wordt sterk aanbevolen om deze indica-sativa kruising van King Kong formaat te onderhouden. De ScrOG-methode is het beste om uiteindelijk maximale opbrengsten bestaande uit vuurwerk-wiet te krijgen. 4-Way LST is een andere geschikte kweek techniek om de zwaarste oogsten te krijgen van de Royal Gorilla.

De bloei gaat super snel, meestal heeft de plant slechts 60 dagen of minder nodig. Een net zo fantastische hars productie en heerlijke aardse, dennen geuren, zijn karakteristieke Royal Gorilla eigenschappen. De toppen hebben een klein tot gemiddeld formaat, zijn zeer compact en kleven van de hars.

Tegen het einde van de bloeifase lijken de toppen en cola's op sneeuwballen, waarbij de onderliggende oranje haren bijna niet meer zichtbaar zijn. Trichomen hopen zich dermate op, dat wanneer je deze ijzige toppen aanraakt, het voelt als Royal Gorilla kleefmiddel. Ze doet het goed met hoge doses voedingsstoffen en gedijt in zowel een organische als hydrocultuur kweek-setting.

Buiten kan Royal Gorilla enorme hoeveelheden opleveren, waarbij je grote, kleverige ganja bomen krijgt in warme tot gematigde klimaten. Bovendien zijn de lagen trichomen een pluspunt voor de buiten kweker, als er ziekten of droge omstandigheden aanwezig zijn. Deze krachtige kruising is klaar voor Croptober, aangezien de korte bloeicyclus van 8 weken meestal zorgt voor een oogst in september.

Royal Gorilla

ROYAL GORILLA EFFECTEN: VOLGENDE HALTE IS DROOMLAND

Royal Gorilla is absoluut een cannabis soort zonder minpunten. Deze marihuana is een winnaar op zichzelf. Je kunt 25%+ THC-levels verwachten, waarbij het zelfs mogelijk is om de 30% te overschrijden. Dit is geen wiet voor de onervaren gebruiker. Net als Sour Diesel, heeft ze een aardse smaak, met een subtielere zoete nasmaak, en treedt de cerebrale high snel op.

Het grote verschil is dat het volledige lichamelijke indica effect vaak gelijktijdig opkomt. Voor beginners kan dit overweldigend zijn. Maar voor de ervaren stoner is dit een prachtige euforische bankhang-ervaring die je niet mag missen.

ROYAL GORILLA AUTOMATIC IS HEER EN MEESTER

Onze veredelaars hebben legendarische genetica omgetoverd tot een autoflowering soort. Nu hebben kwekers de mogelijkheid veel sneller de uitgesproken effecten en heerlijke smaken van Gorilla te ervaren. We hebben Royal Gorilla Automatic veredeld door de originele soort te kruisen met een ruderalis-cultivar. Het resultaat? Een indica-dominante strain, die eenvoudig te kweken is en snel bloeit. Vaak moeten autoflowering soorten kracht opofferen in ruil voor snelheid. Hier is dat echter niet het geval. Royal Gorilla Automatic biedt beide!

Royal Gorilla Auto

DE TEELT VAN ROYAL GORILLA AUTOMATIC

Beginnende kwekers hebben weinig moeite met het telen van Royal Gorilla Automatic. Indien je onervaren bent, is ze je sleutel tot succes. Ze is bestand tegen temperatuurschommelingen, periodes van over- en onderbewatering en heeft weinig moeite om schimmel af te weren. Bij binnenteelt wordt ze 60–120cm hoog en levert ze 325–400g/m² op. Buitenplanten bereiken een hoogte van 140cm en genereren 120–170g/plant. Verwacht deze toppen te oogsten na 8-10 weken na het ontkiemen.

HET ROKEN VAN ROYAL GORILLA AUTOMATIC

Royal Gorilla Automatic bevat een THC-gehalte van 20% — behoorlijk stevig voor een autoflowering soort. Onmiddellijk ontspant haar indica-dominante high het lichaam en bedwelmt ze licht het hoofd. Ze is een ideale recreatieve soort voor ’s avonds als het tijd is om te ontspannen en de buitenwereld te vergeten. Met haar fysieke effecten zou ze ook geschikt zijn bij een gebrek aan eetlust en een slecht humeur. Haar high verdrijft daarbij spanning en verlicht chronische kwaaltjes. Deze effecten gaan gepaard met aangename aroma’s en smaken van citrus, dennen en fruit.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.