Product successfully added to your shopping cart.
Check out
 

Royal AK

Royal AK
Royal AK is een eenvoudig te telen plant, die vanwege zijn uitzonderlijke eigenschappen tot meest populaire is opgeklommen. Ook wel bekend als AK 47, is het vaak geïmiteerd of door andere zaadbedrijven gebruikt voor kruisingen. Kalashnikova is een kruising tussen AK-wiet met White Widow. Het biedt een ongelooflijk zuivere high samen met een vurig lang durend Indica-effect.

Meer details

 (27 Reviews)

€ 21.50 incl. Btw

In winkelmand

De plant is van gemiddelde lengte waardoor het een geschikte tegenhanger is voor de miniatuur indoorkweek, in de veronderstelling dat u zijn overweldigend sterke geur kunt bedwingen, want de plant is berucht om zijn ongelooflijk energie en krachtige aroma. De geur is een mix van bessen, diesel drain, en diesel petroleum. De plant is opmerkelijk constant, en geeft betrouwbare opbrengsten bij elke oogst. Telers dienen extra zorg te besteden aan de geurregulering als er gekweekt wordt in de buurt van anderen. Royal AK groeit zowel binnen als buiten goed.

Het heeft een vreemde, individuele smaak, zoet en muf met een spoor van dennen. Het staat bekend als een van de meest vooraanstaande moderne soorten ter wereld. Hoewel men vermoedt dat het een Sativa-hybride betreft, bezit het ook een aanzienlijke Indica-invloed. Dit levert een aanzienlijk hoofd- en lichaams-high op.

AK 47-weed heeft zijn naam niet te danken aan een zijn heftigheid, maar eerder aan dat van 'one hit wonder' waarom het roken bekend staat. Na de lancering vielen de gasten van coffeeshops in Amsterdam vaak in slaap na het roken van deze specifieke soort. De plant geeft waarde zonder compromissen en zorgt ervoor dat het geschikt is voor professionele telers en thuiskwekers. Voor een typisch sativa-kruising hebben deze planten een korte periode waarin de knoppen groeien. De planten leveren stevige toppen met een klein aantal bladeren die glinsteren door een laag harskristallen.

Het produceert donkere, geelachtig jade bloesem en bevat een gering aantal haartjes. De duidelijk zichtbare haren zijn donker getaand rood. Ze zijn uitsluitend zichtbaar bij het uit elkaar halen van de toppen. De plant heeft 16 onderscheidingen behaald in cannabiswedstrijden waarmee het aantoont een zeer geliefde plant te zijn om te cultiveren en te roken. Ze biedt een uitzonderlijk robuuste, langdurige en plezierige high. Bij de Cannabis Cup in 1999,onderzocht een zelfregulerend lab de AK-wiet die dat jaar het hoogste THC-percentage van alle inzendingen had. Het behaalde eveneens de High Times Indica-award als soort van het Jaar van 2003. De laatste door AK 47-weed verdiende onderscheiding was de derde prijs in de categorie 'Hybrid,' op de High Times Cannabis Cup in 2011 in Amsterdam.

Het heeft een THC percentage van 19%. De genetische achtergrond is Colombiaans, Mexicaans, Thais en Afghaans. De genetische balans bestaat uit 60% Sativa en 40% Indica. Het geeft een indoor-oogst van 525 – 575 gram en een outdoor-oogst van 600 – 650 gram per gedroogde plant. De groeiperiode van de toppen ligt tussen de acht en negen weken.

Binnen geteeld bereikt deze soort een hoogte van 80 tot 140 cm. Buiten wordt hij een maatje groter met een minimum van 130 tot 170 cm. De beste oogstperiode buiten is in het begin van oktober. De soort geeft een perfecte combinatie van stoned en high.

 • THC 19%+-
 • CBD Low
 • Yield Indoor 525-575gr m2
 • Yield Outdoor 600-650 grams per plant dried
 • Height Indoor 80 - 140 cm
 • Height Outdoor 130 - 170 cm
 • Bloeitijd 8-9 weken
 • Oogstmaand Begin Oktober
 • Genetische achtergrond Columbian, Mexican, Thai & Afghan
 • Type Sativa: 60% Indica: 40%
 • Effect Stoned + high
   


  By Pedro B. on 17/Aug/2016 :

  Title : Nice seed
  Comment : This seed have a very good taste!

  By giampaolo U. on 07/Jul/2016 :

  Title : Ottima
  Comment : La stragrande maggioranza degli strain non mi fanno dormire subito anzi mi rallentano l'addormentamento invece questa varietà mi dà la buonanotte, e se fumata di giorno rilassa l'animo, un altra particolarità da non sottovalutare è che in 2 cicli misti, 7 strain il primo ciclo e 4 il secondo, royal ak è sempre stata la pianta che mi ha reso più degli altri 8 strain. Leggevo di odore di diesel e avevo paura che puzzasse, invece ha un gran buon odore. La riprenderò e la consiglio!

  By Jona H. on 06/Jul/2016 :

  Title : top
  Comment : sehr schöne plant. sehr kompakt & buschig

  By Kai Cornelius G. on 20/Jun/2016 :

  Title : Royal AK
  Comment : Samen sind gekeimt, eine von drei der Stengelfäule zum Opfer gefallen.

  By gregory M. on 29/Apr/2016 :

  Title : AK
  Comment : Great High. Very strong

  By richard H. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Vincent G. on 29/Apr/2016 :

  Title : Parfait 100%
  Comment : Sur 2 plantées 2 sorties de terre après seulement 3 jours, belles pousses robustes, je suis vraiment satisfait pour la 1er foi avec RQS. C'est parti, en espérant que la saison sera bonne.

  By david S. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Edward C. on 11/Jan/2016 :

  Title : Light times
  Comment : Hi guys have just purchased some royal AK Can anyone help me with light times ie 20_4 18_6 12_12 I would be greatfull for the advice Many thanks Edd

  By Gregory D. on 15/Dec/2015 :

  Title : Super Weed !
  Comment : Odeur enivrante, et défonce très cérébrale !

  By Belgin A. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Christophe D. on 02/Dec/2015 :

  Title : Deja convaincu
  Comment : J'ai vu grandir cette plante chez un pote, et après l'avoir gouté j'ai pas hésiter a commander, très violente !

  By Darnell T. on 06/Nov/2015 :

  Title : Royal ak
  Comment : Lovely, Lovely, Lovely

  By patryk S. on 06/Nov/2015 :

  Title : ak
  Comment : keimrate 100 % wachst gut die blätter sehen sehr agressiv aus :D versandt war top und der bonus seed critical zeigt auch super genetisches material . :)

  By Guillamin A. on 30/Jul/2015 :

  Title : fidele a la legende
  Comment : A peine recue deja en terre, vigoureuse la plante promets de belles choses.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...