De Sour Diesel-toppen hebben een sterk citrusaroma, en de high staat bekend om zijn energierijke euforie, waardoor het een uitstekende keuze voor ervaren rokers die een product willen wat perfect is voor dagelijks gebruik. De hybride staat ook bekend als Sour D, en is vermoedelijk een kruising tussen de beruchte 91 Chemdawg en een Northern Lights x Super Skunk. 91 Chemdawg werd oorspronkelijk gevonden in een tas die werd verkocht werd bij concert van de Grateful Dead, waarna de soort zijn weg vond naar de westkust tijdens de vroege jaren '90. Sour Diesel combineert de beste kwaliteiten van old-school Sativa's met precies de juiste hoeveelheid Afghani Indica om hem hoge opbrengsten te laten geven die de soort ideaal maakt voor zowel binnen- als buitentuinen. De rijpe toppen staan bekend om hun fact-acting high van een dromerige kwaliteit.

Sour Diesel is een van de duurste soorten in de markt, wat te wijten zou kunnen zijn aan de langere bloeitijd die de plant nodig heeft in een indoor-setting. Zodra het lichtschema is gewijzigd om de bloei te laten beginnen, kan het tussen de 8 en 10 weken duren voordat de toppen de volwassenheid bereiken en glinsteren van de gouden trichomen die het een van de meest potente variëteiten van cannabis op deze planeet maken. Sour Diesel biedt uitstekende opbrengsten, en indoortelers kunnen gemakkelijk een half pond of meer aan toppen oogsten van een enkele plant. Training kan essentieel zijn in kleinere marihuana-groeitenten omdat Sour Diesel de neiging heeft om flink te groeien tijdens de eerste vier weken van de bloei. Om deze reden geven veel telers de voorkeur aan low-stress trainingsmethoden die de totale hoeveelheid buds kan verhogen. De planten groeien tijdens het vegetatieve stadia ook goed met een hoog stikstofgehalte. Sour Diesel is zeer geschikt voor zowel beginners als deskundigen. Gevorderde marihuana-kwekers kunnen de voedingsstoffen van hun tuinen fine-tunen om de groei te perfectioneren.

Sour diesel strain

Sour Diesel is ook een ideale keuze voor outdoortelers die op zoek zijn naar top-opbrengsten van uitstekende cannabis van medicinale kwaliteit. Omdat de soort uit bijna 90 procent Sativa bestaat houdt hij van warme omgevingen zoals die gevonden worden in Spanje of langs de kust van California. Met de juiste groeiomstandigheden kan de plant, als hij toegang heeft tot overvloedige zonneschijn, voedingsstoffen en water, in de buitenlucht gemakkelijk meer dan vijf kilo toppen krijgen. Outdoor marihuana-kwekers zullen worden beloond met een snel groeiende plant die gemakkelijk een hoogte van meer dan 3 meter kan bereiken. De rijpe toppen zijn tijdens de laatste weken van de bloei gecoat met trichomen. Op het noordelijk halfrond kan in oktober worden geoogst.

Sour D is het favoriete rookwaar van vele beroemdheden, en de plant wordt genoemd in tal van nummers waarin zijn sterke geur en de ongelooflijke Diesel-high geroemd worden. Sour Diesel produceert rijpe toppen die ideaal zijn voor medicinale marihuana-patiënten, en de plant wordt vaak gekozen door diegenen die last hebben van angst of depressie. Omdat Sour Diesel-toppen vaak zeer moeilijk te krijgen zij is het niet ongewoon dat cannabis-rokers de hoogste prijs betalen voor dit eindproduct wat een AAA-rating verdient.

Sour Diesel Gefeminiseerd cannabis wiet zaden

Eindelijk kunnen we je met trots de gefeminiseerde variant van Royal Queen Seeds, de vermaarde Sour Diesel, aanbieden. Dit is werkelijk een aanwinst voor onze collectie en misschien wel een van de bekendste wietsoorten ter wereld en, wie weet, ook wel een van de sterkste.

KOOP SOUR DIESEL ZADEN

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.