Als je nooit eerder hebt gedabt, kan het een beetje intimiderend overkomen. Maar wees niet bang, dabbing kan een veilige beleving zijn. En niet te vergeten, het geeft je een high die beter is dan de buzz die je krijgt van een bowl pack of waterpijp. Bovendien, laat een beetje vuur je niet ontmoedigen van het dabben. Dabbing is niet zomaar een van de populairste manieren om cannabis te gebruiken. En door het opvolgen van onze dabbing tips voor beginners, verlies je dat beginnersimago in een oogwenk.

Dus, wat is een dab precies? In definitie zijn dabs hoog geconcentreerde doses cannabis. Ook wel gekend als wax, shatter, butane hash olie (BHO), en budder. Dabs worden gemaakt door THC en toegevoegde cannabinoïden te extraheren met behulp van butaan of kooldioxide. Het resultaat is een heerlijke, kleverige olie, praktisch half-vloeibaar goud.

Nu je weet wat een dab is, is het tijd om het dabbing proces te beschrijven. In het kort is dabbing het verwarmen van een dosis concentraat op een heet oppervlak, gekarakteriseerd door het gebruik van een 'nail' en door het inhaleren met een olie 'rig'. Het klinkt simpel, maar het wordt als een van de gevaarlijkste manieren gezien voor het consumeren van cannabis.

Hoewel dabbing niet de veiligste manier is om cannabis te gebruiken, kan het een aangename ervaring zijn, als je weet wat je doet. Natuurlijk, als je op welke manier dan ook vuur erbij betrekt, zijn er altijd risico's. Maar uiteindelijk kan iedereen dabben, ook jij. En wees gerust, je zult niet teleurgesteld zijn. Met deze vijf nuttige tips in gedachten, vraag je je af waarom je dabbing nooit eerder hebt geprobeerd.

1. DRINK GENOEG

Over het algemeen als je cannabis consumeert, is het belangrijk om voldoende vocht binnen te krijgen. Dabbing kan je keel echter doen branden zoals geen ander middel dat kan, vooral als je enorme hijsen neemt. Bovendien kan de nail zo'n 482 graden Celcius worden.

Behalve dat dabbing een nogal hete methode is, is het ook om andere redenen sterk aanbevolen om water in de buurt te hebben. In feite kan het je behoeden voor schaamte als je je eerste hit neemt. Natuurlijk zul je waarschijnlijk kuchen, maar het betekent niet dat je een long moet verstikken. Je mag dan een beginner zijn, maar je hoeft niet te pochen.

2. KIES EEN ONTSPANNEN EN KALME OMGEVING

Aangezien dabbing een enigszins enge ervaring kan zijn als je het nog nooit hebt gedaan, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat je je comfortabel voelt wanneer je het voor de eerste keer probeert. Dit voorkomt niet alleen dat je je te overweldigd of angstig gaat voelen, maar maakt de ervaring in het geheel aangenamer.

Cannabisconcentraten hebben een hoog THC-gehalte, meestal boven de 60%. Deze grote hoeveelheid kan dan ook gevoelens van angst oproepen, vooral in het geval van mensen die angstgevoelens ervaren bij het consumeren van cannabis in het algemeen. Maar door het creëren van een ontspannen en comfortabele omgeving kun je alle negatieve sentimenten vergeten.

deppen wax concentreert olie cannabis beginner3. BEGIN KLEIN

Om van het goede van dabbing te kunnen genieten, moet je ervoor zorgen dat je niet overdrijft. Mensen houden van dabbing om een reden, en je zult er ook van moeten genieten. Dabs zorgen niet alleen voor een uitzonderlijk euforisch gevoel, maar de smaken en aroma's van de concentraten zelf zijn geweldig. Ook belangrijk; dabbing leidt tot snelle en krachtige verlichting. Je kunt echter niet van al deze voordelen genieten als je te extreem van start gaat als beginner.

Aangezien je een beginner bent, moet je voorzichtig van start gaan door een kleine dosis te gebruiken. Nogmaals, dabbing kan zorgen voor een heftige high, die een beginner kan overweldigen. Daarom is het het beste om met microdoses concentraat te beginnen. Op deze manier krijg je een idee van hoeveel je nodig hebt, en kun je na een tijdje de doseringen opbouwen.

4. KIES EEN CHILLE DAG UIT

Beginnen met kleine doses kan wonderen doen, maar je zult nog steeds vrij high worden als je voor de eerste keer dabt; vooral als je met sativa concentraat werkt, dat over het algemeen krachtig kan zijn. En mocht het gebeuren dat je te veel neemt, dan zit je waarschijnlijk wel een tijdje aan je bank vastgeplakt.

Je eerste ervaring kan twee kanten uitvallen. Je kunt je prima voelen, maar aan de andere kant kan het zijn dat je absoluut niks wilt doen. Daarom is het kiezen van een chille dag met weinig tot geen plannen ideaal om voor de eerste keer te dabben. Niet te vergeten; de high kan uren duren, dus je moet wat tijd kunnen spenderen aan het afbouwen ervan. Dus pak wat snacks, werp er een computerspel of film in, ontspan, en geniet van je high.

5. BEKIJK EERST HOE EEN ERVAREN DABBER HET DOET

Als je een visuele leerling bent die behoefte heeft aan een-op-een instructies, kunnen aanwijzingen van een pro handig zijn. Ze kunnen niet alleen laten zien hoe je moet hijsen, maar je hoogstwaarschijnlijk ook voorzien van tips en hoe je voorkomt dat je jezelf brandt. Bovendien helpt het je om je minder onzeker te voelen over het proces.

Ook belangrijk is het feit dat beginners olie kunnen verspillen. Als je high wilt worden, wil je dat de olie zo lang mogelijk meegaat. Met dit in het achterhoofd, kan een vriend helpen om je een hoop ellende te besparen. Bovendien kun je hierdoor een meer bovenmenselijke high krijgen.

CONCLUSIES OVER DABBING

Samengevat, is dabbing een prachtige manier om cannabis te consumeren. Het is niet alleen trending onder cannabisgebruikers, maar het zorgt ook voor een fenomenale high. Het kan echter gevaarlijk en eng zijn als je nieuw bent in de dab-wereld. Maar we zijn allen ooit een beginner geweest, en iedereen kan zich opwerken tot pro. Door deze vijf nuttige tips te onthouden, kun je een eerste slechte ervaring vermijden.

 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.