By Luke Sholl

Als het aankomt op ware hybrides; Candy Kush Express biedt een bijna evenwichtige verdeling. Met 40% sativa- en 60% indicagenen is deze Kush-strain gelijkmatig gemengd. Ze zorgt voor een klassieke euforische high, die tevens ontspannend en verzachtend werkt.

GENETISCHE ACHTERGROND: STERK, MAAR ZOET

Candy Kush Express is een hybride van de oudersoorten Sweet Special (sativa) en O.G. Kush (indica). Sweet Special staat erom bekend een gezonde, robuuste plant te zijn met een zoete geur en smaak. Deze gewilde eigenschappen zijn doorgegeven aan Candy Kush Express. Daardoor is ze zowel binnen als buiten met goede resultaten te telen. Candy Kush Express heeft al met al een aangenaam zoete smaak met citrusachtige ondertonen.

O.G. Kush is echter een beroemde indica-dominante soort. De strain is een nakomeling van de beroemde Afghani Kush en geliefd onder mensen met slapeloosheid vanwege haar sederende effect, een kenmerk dat ook bij Candy Kush Express sterk aanwezig is.

CANDY KUSH EXPRESS KWEKEN: EEN VLUG EN EENVOUDIG PROCES

Zoals alle snelbloeiende soorten, biedt Candy Kush Express een gemakkelijk kweekproces. De robuuste en stevige planten zijn geweldig voor beginners die een gebalanceerde soort zoeken. Het resultaat is een snelle opbrengst en dichte, hoogwaardige toppen. Candy Kush Express heeft meestal een laag gehalte CBD. Haar THC-gehalte bedraagt echter maar liefst 18%.

Bij buitenteelt wordt de plant soms wel 170cm hoog en levert ze een oogst op van maximaal 500g. Het knippen en drogen is het beste uit te voeren aan het begin van september. Binnenplanten worden ongeveer 100cm hoog en leveren een respectabele opbrengst op van rond de 525g/m². Bloei is daarbij zichtbaar binnen 7-9 weken.

Candy Kush Express

Candy Kush Express

Candy Kush Express

Genetic background Sweet Special x Royal Kush
Yield indoor 475 - 525 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 60% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 100 - 170 cm
Harvest time Early September
Effect Physically stoned
 

Buy Candy Kush Express

 

OPBEURENDE EN RUSTGEVENDE EFFECTEN

Candy Kush Express neigt iets meer richting de indica-zijde. Daarom ervaar je vooral een sterke fysieke stone. Het sativa-element komt echter ook naar voren met een geestelijke, stijgende euforie.

Deze variëteit wordt steeds populairder vanwege haar unieke mix van stimulerende en rustgevende effecten. Candy Kush Express is daarbij effectief bij stressbestrijding en pijnverlichting. Ze is in staat je te helpen ontspannen, zonder je volledig uit te schakelen. Dankzij haar sederende effect is het echter aan te raden om aan het eind van de dag te genieten van Candy Kush Express.

EEN STEVIGE ALLROUNDER

Candy Kush Express is een hybride met weinig CBD en veel THC. Ze is gemakkelijk te kweken en met haar snelle bloei en evenwichtige effecten, is ze wellicht precies wat je zoekt en perfect voor je teelt.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.