By Steven Voser

Als je graag Instagram pagina's en blogs over cannabis bezoekt, heb je ze vast al eens gezien. Wellicht begreep je direct wat je zag of misschien had je geen flauw idee. Maar in dit artikel leer je alles over Dragon Balls.

"The Clear" is ontstaan door een speciaal extractie proces, waarmee alles uit de cannabisplant wordt verwijderd, behalve de cannabinoïden. Dit concentraat komt van de hand van X-tracted labs, gevestigd in Seattle. Vervolgens wordt het concentraat in glazen bollen gegoten, wat leidt tot verbluffende "Dragon Balls" (vandaar de naam). Het complete fabricageproces is topgeheim. We weten echter wel dat dit 99% zuivere THC ballen zijn met een gewicht van 3000 gram. Dat is bijna net zo zwaar als het gemiddelde gewicht van een pasgeboren baby.

Nu je dit allemaal weet, snap je vast wel waarom dit type concentraat alles verandert.

Extract Pure Cbd

TERPENEN

Voor veel beginnende stoners is het woord "terpeen" nog vrij onbekend. Maar dat is oké, want Dragon Balls zijn niet bedoeld voor de onervaren stoner. Het is een serieus cannabis extract waarvoor je serieuze kennis nodig hebt. Hoe dan ook, als je wilt begrijpen waarom Dragon Balls een cruciale ontwikkeling zijn in de industrie, is het van groot belang dat je genoeg kennis bezit over terpenen.

Terpenen kunnen in een groot aantal planten worden gevonden, waaronder in de cannabisplant. Deze organische verbindingen worden geproduceerd in de harsklieren van de plant. Ze zijn verantwoordelijk voor de aromatische diversiteit van de verschillende soorten. Terpenen verschijnen in diverse combinaties en concentraties. En ze produceren een grote variatie aan smaken en aroma's. Daarnaast werken ze samen met THC, CBD en andere cannabinoïden om verschillende effecten op te wekken na gebruik. Het wordt verondersteld dat terpenen het psychoactieve profiel van een plant kunnen veranderen, een mooi vernuftigheidje. Afhankelijk van de terpeen en de hoeveelheid, kan THC dus een andere invloed hebben.

Vanwege het feit dat terpenen zo uniek zijn en zoveel potentieel bezitten, zijn ze zeer geliefd in de cannabis industrie. In de meeste gevallen worden terpenen echter vernietigd tijdens het extractie proces om een zo zuiver mogelijke oplossing met cannabinoïden te garanderen. Dit betekent echter niet dat terpenen niet kunnen worden geïsoleerd om ze naderhand weer aan de oplossing toe te voegen. Dit is dan ook precies wat de mensen bij de X-tracted labs hebben gedaan.

Dankzij dit proces hebben ze veel meer controle over de eventuele effecten die het concentraat heeft op de consument. Het uiteindelijke "Clear" concentraat van 99% zuivere cannabinoïden wordt vervolgens gemengd met verschillende terpenen combinaties om de werking van een specifieke soort na te bootsen. Door bijvoorbeeld terpenen toe te voegen van Pineapple Kush genetica, proef je zoete, tropische smaken. Ook krijg je de opwekkende high die de daadwerkelijke soort zou leveren.

Als je meer wilt leren over terpenen en hun specifieke psychoactieve effecten en smaakprofielen, dan kan dat hier op onze blog.

HET ROKEN VAN DRAGON BALLS

Zo, je weet nu wat deze wonderlijke concentraat-ballen zijn en wat ze betekenen voor de cannabis industrie. Maar welke waarde hebben ze voor jou? Hoe kan de gemiddelde consument hier zijn voordeel mee doen?

Laten we eens kijken naar de beschikbare consumptiemethoden: dabbing en vapen. Dit zijn twee methodes om cannabis te consumeren. Ze zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden als gevolg van een meer wijdverspreide legalisatie en decriminalisering. Dabbing draait om het verwarmen van een cannabis concentraat tot extreme temperaturen. De geproduceerde dampen worden vervolgens geïnhaleerd via een dab rig. Bij vapen wordt het concentraat echter niet verbrand. Uitsluitend de lucht rondom het concentraat wordt verwarmd tot een temperatuur waarbij de gewenste componenten vrijkomen zonder te verbranden.

Dabben is echter de meest populaire methode om "The Clear" te consumeren. Dankzij het diverse smaakpalet, zijn de meeste consumenten van mening dat dit de beste dabs ooit zijn. Dat komt omdat alle essentiële onderdelen van de plant inbegrepen zijn, wat tot een extreem "schone" oplossing leidt. Je bent in staat je favoriete soorten te proeven, zoals dat nog nooit eerder kon.

"The Clear" extract wordt ook verkocht in vaporizer cartridges. Hierdoor is het extreem praktisch en discreet om je favoriete mix te consumeren. Het probleem met veel vaporizer cartridges is dat mensen niet altijd genieten van de smaak en dat men het idee heeft niet te veel te kunnen verdampen. Of dat mensen zich misselijk voelen na langdurig gebruik. Om deze reden is het lastig iemand te vinden die uitsluitend via cartridges verdampt. Maar dankzij "The Clear" is hier verandering in gekomen. Nu is verdampen lekkerder en fijner dan ooit. Dat komt omdat de oplossing niet vermengd is met synthetische oplosmiddelen. Aangezien terpenen bepaalde effecten kunnen repliceren, zijn ze het enige dat wordt gebruikt om het concentraat om te zetten in vloeibare vorm.

Het Betammen Van Cannabis Concentraat Extracten

WAT DRAGON BALLS VOOR DE TOEKOMST VAN CANNABIS BETEKENEN

Met toegang tot volledig aanpasbare oplossingen, zijn personen in staat hun ideale concentraat op maat te verkrijgen, naargelang hun eigen wensen en omstandigheden. Je weet inmiddels dat terpenen invloed hebben op het aroma, de smaak en de high. Maar deze verbindingen hebben in verschillende combinaties een andere wisselwerking met de cannabinoïden en andere verbindingen uit de plant. Hierdoor wekken ze diverse klinische voordelen op. En hiermee hebben medische professionals de mogelijkheid om cannabis medicijnen op maat te maken om de exacte symptomen van een patiënt te behandelen. De mogelijkheden zijn eindeloos en we ontdekken er in de toekomst zeker nog veel meer.

We bevinden ons pas op het topje van de ijsberg als het gaat om cannabis en het volledige spectrum aan toepassingen. Maar we weten in ieder geval zeker dat het veel potentieel bezit. Dankzij toekomstig onderzoek worden we steeds wijzer. Onze functie, als onderdeel van de gemeenschap, is het helpen informeren van mensen en het verspreiden van echt nieuws.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.