🤯 Autoflower Madness: pak tot wel 50% korting  ⏤ BESPAAR NU 🔥

 🤯 Autoflower Madness: pak tot
wel 50% korting
 ⏤ BESPAAR NU 🔥

By Marguerite Arnold


Duitsland staat bekend om veel dingen, zoals bier, braadworst en de onbegrensde snelheid op de autobahn. Duitsers zijn echter ook grote cannabisgebruikers, zozeer zelfs dat de regering bezig is met wetgeving om cannabis te legaliseren.

Naast de winkels waar consumenten hun favoriete soorten wiet kunnen kopen, zal de thuisteelt hoogstwaarschijnlijk legaal worden, of op zijn minst worden gedecriminaliseerd. Maar natuurlijk wordt er momenteel volop thuis geteeld, ook al is het nog illegaal.

Wat zijn tegenwoordig de populairste soorten wiet in Duitsland? Laten we eens een kijkje nemen.

1. Quick One

De naam is veelzeggend. Als je snelheid nodig hebt, dan zal Quick One die in overvloed leveren. Deze strain haast zich in slechts 9 weken van zaad tot oogst. Quick One is de nakomeling van Lowryder 1 en Old School Indica. Ze is een betrouwbare, stabiele autoflower die vooral geliefd is bij de clandestiene telers in Duitsland. Met een maximale hoogte van 60cm binnen en 1m buiten, is Quick One inderdaad ideaal voor een discreet project. Ondanks haar formaat levert ze prima oogsten op. Verwacht tussen 275-325g/m² binnen en 100-150g/plant buiten.

Met een THC-gehalte van 13% is Quick One de perfecte rookwaar voor beginners, maar ook als je op zoek bent naar een productieve buzz voor overdag. Naast een milde high, trakteert ze op de smaken en geuren van citrus. Het is met elke trek genieten geblazen.

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5-6 Weken
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100-150 gr/plant
60 - 100 cm
9-10 weken na ontkiemen
Fysiek Ontspannend

Koop Quick One

2. Royal Haze Automatic

Royal Haze Automatic brengt het beste van Haze en Skunk samen in een autoflowering pakket. Ja, zelfs Duitse telers kunnen Haze soorten nu met succes buiten telen. Deze fantastische sativa dominante hybride levert goede oogsten op, vooral onder de zon. Bovendien kun je haar veel sneller oogsten dan een traditionele Haze. Binnen bereikt ze een compacte hoogte van slechts 65-85cm en produceert respectabele oogsten tot 350g/m². Buiten kan ze uitgroeien tot ongeveer 1,5m en een indrukwekkende oogst van wel 180g/plant produceren. Dit alles is mogelijk in slechts 12-13 weken na het kiemen. Niet slecht voor een Haze.

Zodra het tijd is om haar te proeven, zal Royal Haze Automatic je trakteren op een krachtige, inspirerende high die je zelfs kan aanmoedigen om aan de slag te gaan. Gezien haar THC-gehalte van 14% is deze strain ideaal als je graag overdag wilt blowen. Royal Haze Auto doet het ook goed op smaakgebied; sterke geuren van citroen vermengen zich met aarde en kruiden om een geheel verfrissende ervaring te bieden.

Royal Haze Auto
Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
65 - 85 cm
8 - 9 weken
THC: 15%
Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
130 - 180 gr/plant
120 - 150 cm
12 - 13 after sprouting
Helder, Stimulerend

Koop Royal Haze Auto

3. Amnesia Haze Automatic

Ook Amnesia Haze Automatic is een autoflower superster. Ze is het resultaat van vele jaren van veredeling en genetische verfijning. In tegenstelling tot haar fotoperiode soortgenoten, blijft Amnesia Haze Auto aan de kleine kant. Ze groeit snel en trakteert op dezelfde euforische high en zoete smaak als het origineel. Dit maakt haar natuurlijk zeer waardevol in de ogen van Duitse telers. In tegenstelling tot de meeste sativa's kun je Amnesia Haze Auto in 80-85 dagen na het kiemen al oogsten. Ondanks haar beperkte hoogte, ongeveer 1 meter, zijn haar opbrengsten verrassend groot. Buiten kan ze tot 180g/plant produceren. Binnen levert ze met de juiste verzorging maar liefst 400g/m² op.

De prachtige vossenstaart-achtige toppen van Amnesia Haze Auto ruiken naar verse aarde en citrusvruchten. Deze geuren versterken tijdens het curen. Voor wat betreft de high, mag je rekenen op opwekkende en opbeurende sensaties.

Amnesia Haze Auto

Amnesia Haze Auto
Amnesia x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
50 - 100 cm
7 - 8 weken
THC: 18%
Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
130 - 180 gr/plant
100 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Helder, Stimulerend

Koop Amnesia Haze Auto

4. Northern Light

Northern Light is afkomstig van de Amerikaanse West Coast, maar mag op deze lijst absoluut niet ontbreken. Binnen de cannabis community zijn er niet veel soorten die zo populair zijn als deze strain. Deze zwaar indica dominante hybride is een nakomeling van rassen uit Afghanistan en Thailand en is ook nog eens ongelooflijk productief. Ondanks haar indica karakter kan Northern Light binnen een hoogte van 1,2m bereiken, tegen ruim 2m in de buitenlucht. Vanwege de korte bloei en gulle oogst is ze voor Duitse telers absoluut de moeite waard. Binnen kan ze tot 500g/m² opbrengen na een bloei van 8-9 weken. Buiten oogst je aan het eind van september tot 625 g/plant, maar ze heeft een mooie zonnige plek nodig om optimaal te presteren.

Als het om de smaak en effecten gaat, scoort deze soort hoge ogen. Een zalige couch lock is gegarandeerd. Daarnaast geniet je van de goddelijke geuren en smaken van citrus, kruiden en aarde.

Northern Light

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 weken
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Eind September
Gebalanceerd, Helder, Stoned

Koop Northern Light

5. Green Gelato Automatic

Duitsers houden van GG Auto om een heel eenvoudige reden; ze tart stereotypen op alle fronten terwijl ze een verbluffende high opwekt. Wie wil dat nu niet? Deze strain is de autoflowering versie van Green Gelato, het legendarische origineel, die zelf het liefdeskind is van Thin Mint Cookies en Sunset Sherbet. In de kweekruimte bereikt deze gemakkelijk te telen hybride een maximale hoogte van 1,2m. Ze ontwikkelt glinsterende, lange, smalle cola's in slechts 70 dagen na het kiemen. Binnen kan ze ongeveer 450g/m² produceren, terwijl buitentelers tot 175g/plant kunnen binnenharken.

Met zulke sterke ouders zal het geen verrassing zijn dat Green Gelato Auto een van de meest aromatische en krachtige autoflowers op de huidige markt is. Ze trakteert op de zoete smaken van citrus en maar liefst 24% THC. Je hebt dus slechts enkele trekken nodig om urenlang te genieten van een high die spanning verdrijft en je bui verbetert.

Green Gelato Auto

Green Gelato Auto
Green Gelato x Cookies Auto
375 - 450 gr/m2
70-120
7 - 8 weken
THC: 24 %
Sativa 55% Indica 40% Ruderalis 5%
100-175 gr/plant
100 - 120 cm
9-10 weken na ontkiemen
Fysiek Ontspannend, Helder

Koop Green Gelato Auto

Meer opties dan ooit voor Duitse wiettelers

Duitsland moet nog een aantal stappen zetten voordat wietkwekers ongestraft hun planten kunnen telen. Maar het klimaat is wel degelijk geschikt om een mooie lading hoogwaardige, heerlijke toppen te oogsten. Of je nu op zoek bent naar een snelgroeiende Haze of een klassieke indica, er bestaat een geschikte strain voor elke Duitse thuisteler.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.