By Max Sargent


DynaVap presenteert de VapCap M 2020, een nieuw en verbeterd model van de 2019-versie. Deze kleine, stevige en functionele vaporizer heeft een discreet ontwerp en levert consistente resultaten op. Deze eenvoudige vape heeft geen batterijen, interface of LED's, en dient als de perfecte metgezel, voor zowel thuis als onderweg.

DynaVap M 2020: Een Behoorlijk Afwijkende Vaporizer

De DynaVap M onderscheidt zich van veel andere vaporizers voor droge kruiden op de markt. Als vlamaangedreven en niet-elektronische vaporizer combineert hij simpliciteit met topprestaties op een briljante wijze. Om hem te gebruiken, vul je hem met vermalen kruiden. Stop ze een beetje aan en plaats het uiteinde er weer op. Houd de vlam van een toortsaansteker bij het uiteinde, maar er wel een paar centimeter van verwijderd. Terwijl je hem verhit, roteer je het toestel, zodat je de wiet gelijkmatig verwarmt.

Zodra het lekkers klaar is voor het vapen maakt de M een “klikkend” geluid. Afhankelijk van je aansteker en de manier van verhitting, duurt dit enkele seconden. Zodra je de klik hoort, ben je in staat te inhaleren en te genieten van de damp. Een volgende “klik” laat je weten dat het wellicht nodig is om hem nogmaals te verhitten. Wat een simpel, effectief en leuk apparaatje!

De VapCap M: 2019 vs. 2020
 • Flexibeler Dan Andere Vaporizers

Een van de grootste voordelen van de DynaVap M is dat je meer controle over de temperatuur hebt dan bij de meest andere vaporizers voor droge kruiden. Het handmatig verhitten met een vlam stelt je in staat om de damp te verfijnen, precies zoals jij wenst. Het is zelfs mogelijk je wiet te verbranden, mocht je dat willen.

Soms duurt het echter even om het verhitten onder de knie te krijgen. Experimenteer dus en ontdek wat voor jou het best werkt. Het is tenslotte niet zo eenvoudig als gewoon op een knopje drukken, zoals bij andere vaporizers. De flexibiliteit die de M biedt, is wat ons betreft het kleine beetje oefenen echter meer dan waard. Voor de beste ervaring, raden we je aan om een fatsoenlijke multi-aansteker te kopen. Deze warmt namelijk sneller op dan één vlam. Ook kun je een beetje experimenteren met het roteren van het toestel terwijl hij opwarmt. Genoeg ruimte dus om je gewenste methode te ontdekken.

De VapCap M: 2019 vs. 2020
 • Draagbaar en Discreet

Op het vlak van draagbaarheid scoort de DynaVap M goed en niet alleen vanwege het kleine formaat. Ja, hij past zelfs in de kleinste zakken en is de perfecte vaporizer om mee te nemen op reis, naar muziekfestivals of de camping. De draagbaarheid van de DynaVap M is echter ook verbeterd door het feit dat hij niet-elektronisch is. Daardoor heb je geen batterijen, oplader en andere accessoires nodig. Uiteraard is wel een aansteker vereist. Hoewel het mogelijk is de DynaVap te gebruiken met een normale aansteker, kun je het beste een fijne toortsaansteker gebruiken. Een pluspunt is dat er tegenwoordig ook goede toortsaanstekers van klein formaat zijn. Om die reden zijn we van mening dat de vereiste toortsaansteker geen belemmering vormt voor de uitstekende draagbaarheid.

De DynaVap M scoort ook goed als het aankomt op discretie. Allereerst is hij zo klein, dat je hem gemakkelijk verbergt, indien nodig. Ten tweede is de M mogelijk een goede optie voor een snel blowtje in het openbaar. Zo ben je in staat vlug een medicinaal trekje te nemen; binnen een minuut als dat nodig is. Ten derde is het toestel voorzien van een handige, luchtdichte bewaarbuis. Deze komt goed van pas wanneer je hem in geval van nood wilt opbergen.

De VapCap M: 2019 vs. 2020

DynaVap is een pionier in de wereld van low-tech vaporizers. In een industrie waar apps, hippe knoppen en steeds meer accessoires domineren brengt DynaVap vapen terug naar de basis.

Met de VapCap M kunnen gebruikers optimaal genieten van vapen, zonder onnodige extra’s die snel kunnen overgaan in ergernissen. Je komt nooit zonder batterijen te zitten, hoeft niet op je smartphone te vertrouwen en je kunt deze vapes vrijwel overal gebruiken zonder veel aandacht te trekken.

Gedurende de jaren is DynaVap voortdurend bezig met het aanpassen en verbeteren van deze kleine vape. Het 2019-model hielp het concept te groeien in haar populariteit, maar de 2020-versie gaat een tandje verder en biedt een algehele verbeterde gebruikerservaring.

Bekijk hieronder de belangrijkste kenmerken van zowel het 2019- als het 2020-model.

VapCap M 2019 VapCap M 2020
Draagbaar: past gemakkelijk in je tas of broekzak Draagbaar: het nieuwere model blijft slank en onopvallend – je verbergt het gemakkelijk in je handpalm als je onderweg bent
Roestvrijstalen behuizing: super duurzaam en voelt onverwoestbaar aan Robuuste materialen: beschikt nog steeds over een solide roestvrijstalen behuizing, gemaakt in de VS, die net zo onverwoestbaar aanvoelt in de handen als de 2019 versie
Kronkelige luchtstroomkanalen voor verhoogde luchtinlaat: superieure luchtinlaat vergeleken met de 2018 versie Nieuwe carrosserie: diepere tastbare inkepingen in de carrosserie verbeteren de grip en functionaliteit
Verlaagde carb voor betere grip: gemakkelijker te hanteren dan eerdere versies en past moeiteloos tussen je vingers Verbeterde verwarmingskamer: nieuwe inkepingen in de verwarmingskamer laten meer lucht door, wat resulteert in minder weerstand tijdens het inademen
Scherpe uitsnedes in de kom om wiet op maat te snijden: bespaart tijd als het gaat om het in blokjes snijden van porties van je wiet Verbeterd mondstuk: je kunt het nieuwe 10mm mondstuk bevestigen op elk glazen toestel met een 10mm inlaatgat zonder dat je een adapter nodig hebt.
- Ecologische verpakking: De VapCap M 2020 wordt verpakt in een 100% biologisch afbreekbare verpakking

Hoe Gebruik Je de VapCap M 2020?

Het eenvoudige ontwerp verraad het gebruiksgemak van de VapCap M 2020. Volg onderstaande eenvoudige stappen en neem binnen de kortste keren een fluwelen hijs.

Wat Je Nodig Hebt

- VapCap M 2020

- Soort naar keuze

- Butaan aansteker

- Grinder

Instructies

Nu je alle benodigheden hebt, volg je onderstaande stappen voor een gemakkelijke en bevredigende hijs.

 1. Vermaal je wiet tot een grof poeder op een schoon oppervlak en vorm een klein hoopje.
 2. Verwijder de dop van de vaporizer.
 3. Druk het open uiteinde van de vaporizer in het wiethoopje en vul het op.
 4. Plaats de dop terug op het uiteinde van de vape.
 5. Verwarm de dop met de butaan aansteker tot je een duidelijke “klik” hoort.
 6. Adem in. Geniet van de smaak van de terpenen en de effecten van de high.

DynaVap VapCap M
Conductie & Convectie
92 x 10 mm
20 gr
150°C - 230°C / 300°F - 450°F
10 sec
0,1 gr
Handmatig
Droge kruiden & concentraten

Koop DynaVap VapCap M

Hoe Maak Je de VapCap M 2020 Schoon?

Zorg ervoor dat je na elke sessie je VapCap M 2020 snel schoonmaakt. Op die manier hou je ‘m in topconditie.

 1. Wacht tot je VapCap M is afgekoeld.
 2. Pak de dop vast en gebruik de clip om de condensor uit de behuizing te schuiven.
 3. Gebruik een wattenstaafje om vuil van de kamer en het mondstuk te verwijderen.
 4. Verwijder de twee o-ringen van de condensor.
 5. Zet wat zeepachtig water klaar en plaats de dop, kamer en mondstuk in de oplossing.
 6. Gebruik wat isopropylalcohol en een wattenstaafje om de dop en de o-ringen schoon te vegen.
 7. Leg alle stukjes op wat keukenpapier en laat ze drogen voordat je de vape weer in elkaar zet.

De VapCap M 2020: De Kers op de Taart

Het 2020-model van de VapCap M voegt een aantal geweldige finishing touches toe aan de oudere modellen. Verbeterde luchtstroom, een superieure verwarmingskamer en een beter model nemen maken van een goede vape een geweldig vape.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.