🤯 Auto Madness: Up to 50% off seeds and supplies  SAVE NOW 🔥

 🤯 Autoflower Madness: pak tot
wel 50% korting
 ⏤ BESPAAR NU 🔥

By Luke Sumpter

Innovatie in de wereld van cannabis leidt continu tot ingenieuze en creatieve oplossingen binnen het veld. Vooral edibles geven bijna onbeperkte mogelijkheden wanneer het aankomt op het medicinaal bereiden van voedsel en het omtoveren van alledaagse lekkernijen tot een recreatieve stonerstraktatie. Met cannaboter en andere medicinale basisingrediënten kun je bijna elk gerecht verrijken met cannabinoïden. Het geeft iedere maaltijd een psychoactieve en zelfs voedingsrijke boost. Alles - pasta, salade dressings en sauzen - kan bewerkt worden tot voedsel om cannabinoïden binnen te krijgen. Het is zelfs mogelijk om brood met THC, CBD en andere cannabinoïden te maken. Dit betekent dat alles - variërend van een boterham tot een goed belegd broodje - je stoned kan maken.

INGREDIËNTEN

Let op, dit recept vereist cannaboter – bekijk ons eenvoudige **recept om dit zelf te maken.
**recept om dit zelf te maken - https://www.royalqueenseeds.be/blog-het-maken-van-zeer-krachtige-cannabis-boter-n208

De hieronder weergegeven hoeveelheden zijn genoeg voor brood voor ongeveer zes personen. Je hebt nodig:

1 ½ kop water
3 theelepels basterdsuiker
1 liter magere melkpoeder
4 koppen broodmeel of universele bloem
1 ½ theelepel zout
2 theelepels cannaboter (deze hoeveelheid kan eenvoudig worden aangepast om het psychoactieve effect te versterken of verminderen)
2 eetlepels gemalen cannabis
2 theelepels droge gist

INSTRUCTIES

1. Allereerst moet de gist geactiveerd worden. Dit kun je doen door het aan warm water toe te voegen, waarbij je gelijke hoeveelheden water en gist aanhoudt. Voeg vervolgens ⅛ theelepel suiker toe. Na ongeveer tien minuten zou je belletjes moeten zien verschijnen aan de randen van het mengsel.

2. Vervolgens is het tijd om een ander mengsel te maken. Pak een kom en voeg de melkpoeder, suiker, bloem en vermalen wiet toe. Mix deze ingrediënten met je handen om een fijne, luchtige substantie krijgen. Nu de droge ingrediënten gemengd zijn, creëer je een ruimte in het midden van de kom. Vul deze met de natte bestanddelen, oftewel het gistmengsel.

DE JUISTE TEXTUUR KRIJGEN

3. De volgende stap is deze ingrediënten goed mengen en de juiste textuur krijgen. Blijf je handen gebruiken om het mengsel te kneden. Het moet in zo’n 15 munten geleidelijk een stevig deeg vormen. Het mengsel moet een zachte en gladde bal worden. Als de mix te nat en plakkerig is geworden, voeg dan wat extra bloem toe. Mocht het te hard en droog zijn geworden, doe er dan wat meer water bij.

4. Als je eenmaal de gewenste stevigheid hebt, bedek dan de kom met plastic folie of een deksel. Na verloop van tijd zou het deeg qua formaat ongeveer moeten verdubbelen. Zorg er dus voor dat je kom groot genoeg is voor deze transformatie. Indien je van plan bent het deeg apart te houden om het in een ander recept, zoals pizza, te verwerken, dan zit je werk er nu op. Vries het deeg simpelweg in totdat je het wilt gebruiken.

5. Als je van plan bent wietbrood te bakken, kun je al het deeg in een broodpan doen, of je kunt het in stukken delen en meerdere kleinere broodjes of bolletjes maken. Welke optie je ook kiest, bedek wederom de pan of pannen en laat het deeg verder rijzen. Hierna smeer je je cannaboter over de bovenkant van het brood of de verschillende bolletjes. Plaats ze in de oven en bak ze gedurende ongeveer een half uur op een temperatuur van 177 graden Celsius. Als het goed verloopt, krijgt je brood een goudbruine kleur.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.