🤯 Auto Madness: Up to 50% off seeds and supplies  SAVE NOW 🔥

 🤯 Autoflower Madness: pak tot
wel 50% korting
 ⏤ BESPAAR NU 🔥

By Max Sargent

Er zijn maar weinig cannabis strains waar iedereen zo verzot op is als de mythische OG Kush. De juiste genetische factoren zijn nauwgezet ontwikkeld door kwekers aan de westkust van Amerika. Wat zij hebben ontketend in de wereld van cannabisliefhebbers heeft een voorouderlijke oorsprong die dateert van duizenden jaren geleden. Kush variëteiten zijn vernoemd naar de Hindoekoesj, waar hun voorouders in het wild groeiden. Moderne cultivatie heeft alle eigenschappen waardoor Kush de hemel ingeprezen wordt een zetje gegeven. Denk daarbij aan sterke aardachtige dennengeuren, een door en door ontspannende indica high en genetica die bij het veredelen bijzonder flexibel is.

Omdat Kush strains zo geschikt zijn voor kruisingen zijn we nu gezegend met veel smaakvolle combinaties. Wij hebben de meest exquise collectie zaden onder onze hoede genomen bij Royal Queen Seeds. Ons assortiment bevat vijf strains die bijzonder geliefd zijn en die je eenvoudig bij ons kunt bestellen. Als je op zoek bent naar een THC-rijke plant en kweekgemak, bestel dan snel een van onze soorten uit de Top 5 OG Kush Kruisingen.

Fat Banana Cannabis

1. Fat Banana

De lichtgroene toppen van Fat Banana hebben een gouden bijsmaak. Zoals de naam al suggereert, smaakt deze unieke plant heerlijk naar banaan. De smaak bevat tevens een vleugje citrus en veroorzaakt direct een tropisch sfeertje. Deze sensatie zou je moeten doen watertanden, zeker gezien de sterke high. De high is uitermate rustgevend, vanwege het THC-gehalte dat onder ideale omstandigheden kan oplopen tot 25% of meer. Vertroetel haar en je kunt na een bloeiperiode van 7-8 weken haar gulle opbrengst oogsten. Dankzij deze evenwichtige kruising heb je zeker iets bijzonders in je voorraadpot.

Fat Banana

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 weken
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Eind September
Rustgevend

Koop Fat Banana

2. Hulkberry

Een bijzonder mooie combinatie stond aan de wieg van de unieke kruising genaamd Hulkberry. OG Kush werd gekruist met Strawberry Diesel, op zich al een zoet smakende, krachtige Skunk strain van legendarische grootheid. De smaak van aardbeien is zo verrukkelijk; dit zorgt voor een verleidelijke, bedwelmende mix wanneer die samengevoegd wordt met de dennentonen van OG Kush. De Kush genetica stuwt het THC-gehalte op tot boven de 28%. Voor de high die dat veroorzaakt, moet je wel een doorgewinterde roker zijn. Bereid je voor op krachtige, zachte fysieke effecten die gepaard gaan met een verrukkelijke ontspanning. Dit is een intense high met evenwichtige effecten, dus trek wat tijd uit om er optimaal van te kunnen genieten.

Hulkberry

HulkBerry
OG Kush x Strawberry Diesel
400 - 450 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 11 Weken
THC: 27%
Sativa 65% Indica 35%
650 - 700 gr/plant
160 - 200 cm
Eind September
Helder, Stimulerend

Koop HulkBerry

3. Pineapple Kush

Soms duiken zoete tropische smaken op onverwachte plekken op. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die denken dat ananas op een pizza hoort. Maar als smaak voor een cannabisvariëteit klinkt het eigenlijk helemaal niet zo gek. Om te beginnen, verhoogt de zoete smaak de organoleptische impact van de high. Je mond wordt getrakteerd op vleugjes vanille, citrus, munt, roomboter en zelfs karamel, terwijl de indica-dominante high wonderen verricht. Het THC-gehalte kan oplopen tot 18%. Dat veroorzaakt een diepe ontspanning en het afvloeien van stress. Sla nu jouw zaden in en je kunt na een bloeiperiode van 7-8 weken de oogst binnenhalen.

Pineapple Kush

Pineapple Kush
Pineapple x O.G. Kush
500 - 550 gr/m2
70-120
8 - 9 weken
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
120-180
Eind September
Rustgevend, Vrolijk

Koop Pineapple Kush

4. Critical Kush

Ook dit is een fantastische indica-dominante kruising. Critical Kush levert een sterk ontspannende high, niet alleen vanwege de Kush genetica, maar ook dankzij ouderplant Critical Mass. Net als haar voorganger vertroetelt Critical Kush je hele lijf met een indica-dominante high en een THC-gehalte van 19-20%. Daarbij bevat ze grote hoeveelheden CBD, waardoor de high wat meer in evenwicht gebracht wordt. Ideaal om na het werk mee tot jezelf te komen. Deze ervaring gaat vergezeld van een opbeurend, kruidig aroma. Probeer haar zelf maar eens. Na een bloeiperiode van 7-9 weken heb je dikke, heerlijk ruikende toppen.

Critical Kush

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 weken
THC: 20
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Eind September
Fysiek Ontspannend, Krachtig, Langdurig

Koop Critical Kush

5. Bubble Kush

Deze strain wordt speciaal aanbevolen voor zoetekauwen. Dessertvariëteiten zijn een echte verwennerij, vooral als je aan het toetje toe bent. Er zijn maar weinig strains die kunnen tippen aan de zoetheid van Bubble Kush. In dit geval is OG Kush veredeld met Bubble Gum, die naar zoete kauwgom smaakt. Deze smaaksensatie promoot de opwekking van de high. De euforische sativa boost van deze kruising kan een lachbui tot gevolg hebben. Ze is echter ook geschikt voor het slapengaan, want de sativa effecten gaan gepaard met de rustgevende werking van een indica. Reken met Bubble Kush op een gematigde kracht en een THC-gehalte van zo'n 16%.

Bubble Kush

Bubble Kush
Bubble Gum x O.G. Kush
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 weken
THC: 19%
Sativa 20% Indica 80%
600-650 gr/plant
160 - 200 cm
Eind September
Fysiek Ontspannend, Helder, Stoned

Koop Bubble Kush

Zoals je ziet, hebben we bij Royal Queen Seeds een behoorlijke selectie voor de liefhebbers van OG Kush. En zoals je kunt verwachten van deze indica-dominante variëteiten zijn de effecten over het algemeen ontspannend en smaken ze geweldig. Maar elk van deze strains heeft een uniek karakter waar je jezelf eens op zou moeten trakteren.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.