Zelf marihuana kweken is een mooie hobby en biedt goede commerciële kansen; het maakt je rookhobby plezieriger en goedkoper en levert misschien nog wat extra geld op. Om het beste uit je planten te halen is wel tijd en kennis vereist. Een van de lastigste dingen van het opstarten van een eigen tuin is het kiezen van de beste stam. Deze keuze is afhankelijk van je voorkeur, maar ook van de omgeving en ruimte die je tot je beschikking hebt. Voor de kleinschalige en indoor-kwekers is de Critical een goede keuze.

De Critical-stam is zowel geschikt voor de expert als de beginner. Er kan binnen gekweekt worden maar ook buiten, in verschillende klimaten. De plant heeft een stevige stam en levert zelfs in kleine ruimtes een grote oogst van potente en betrouwbare wiet op. Rokers wereldwijd genieten van de gemakkelijke maar sterke en langdurige buzz van Critical-wiet.

Geschiedenis

Kwekers hebben lang gezocht naar de perfecte stam; één die kan groeien in verschillende klimaten, gebruik makend van verschillende ervaringsniveaus. De Critical-stam is een hybride van Indica en Sativa en is een van de meest perfecte stammen die we hebben. De plant heeft een korte groeicyclus van rond de 8 weken, wat hem geschikt maakt voor teelt in warme streken maar ook in koele noordelijkere klimaten.

De stam werd geïntroduceerd voor de indoor- en outdoorkweek. Hij gedijt ook goed onder noordelijke omstandigheden waar het groeiseizoen korter is. Beginnende en ervaren kwekers houden van het gemak waarmee de stam in verschillende omgevingen groeit, alsook de krachtige oogst die het oplevert.

Deze hybride stam is een vrouwelijke plant die er 49 dagen over doet om te ontbloemen. Het THC-gehalte ligt rond de 16%. De plant stamt genetische af van Skunk- en Afghani-varianten die verantwoordelijke zijn voor de potente effecten en een heerlijke geur en smaak.

Wereldwijd prijzen kwekers de kwaliteit van de wiet en het gemak waarmee de plant kan worden gekweekt. Dit maakt Critical tot een goede stam voor de persoonlijke en professionele teelt. Deze hybride bestaat uit 70% Indica en 30% Sativa. Door de beste kwaliteiten van beide typen te verenigen wordt een perfecte balans tussen kwaliteit en kwantiteit gegarandeerd.

Voordelen van de Critical-stam

Een van de voordelen van de Critical-stam is de snelheid waarmee de plant groeit. Critical geeft ook een goede oogst. De plant is perfect voor het indoor-kweken omdat hij meestal niet hoger wordt dan 1 meter. Het is een zogenaamde bosjesvariant, wat betekent dat de plant meer op een dik en stevig bosje lijkt dan dat hij lang en takkerig is.

Als de plant indoor gekweekt wordt met behulp van goede verlichting, voeding en water-schema's, kan één Critical-plant tot 70 gram wiet opleveren. Bij optimale groeiomstandigheden kan buiten 100 gram per plant gehaald worden. Acht weken na ontkieming ontwaren kwekers hun eerste oogst, en vanaf dan kan er regelmatig bijgesnoeid worden.

Critical is een plant voor een kort seizoen. Hij is zeer geschikt voor kwekers die een beperkte tijd hebben of niet onder de beste klimatologische omstandigheden moeten werken.

Rookervaring

Met zijn mix van Indica en Sativa, combineert deze stam het beste van beide werelden. De Critical is een krachtige stam die een ontspannen langdurige buzz geeft na het roken; hij is zoet met een 'mint-smaak'. Critical is een populaire wietsoort onder vele rokers; variërend van hen die alleen in het weekend roken tot dagelijkse gebruikers. Dit is de perfecte wiet voor zowel joints als vaporizers. Met zijn rijke smaakvolle rookervaring levert Critical het relaxte gevoel waar veel rokers naar op zoek zijn.

 

Koop Gefeminiseerde Critical Cannabis Zaden


Economisch, potent en gemakkelijk te telen; Critical is de perfecte keuze voor de indoor- en kleinschalige kweker. Met een geweldige geur en smaak en een krachtige hit is Critical de perfecte wiet voor de dagelijkse roker. De ruimtebesparende bosjesachtige plant levert een grote oogst op een kleine ruimte. Hij kan gekweekt worden door zowel de beginnende als de ervaren kweker.

Telers van over de hele wereld werken graag met deze plant waarmee een grote oogst op een kleine ruimte te realiseren is. Het gemak waarmee deze plant groeit en de topkwaliteit wiet maken hem met recht één van de meest populaire stammen. Critical is een goede keuze voor kwekers met verschillende achtergronden en ervaringen, voor verschillende klimaten en voor grote en kleine kwekerijen.

 

Koop Gefeminiseerde Critical Cannabis Zaden