By Luke Sumpter


Kaviaar is een van de duurste voedingsmiddelen ter wereld. Je betaalt dan ook een torenhoge prijs voor dit product. Deze viseitjes worden vakkundig geproduceerd en geoogst en zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Degenen die van kaviaar houden, serveren het vaak bij speciale gelegenheden om gasten te trakteren op een verrukkelijke smaak en textuur.

De wietwereld heeft haar eigen vorm van kaviaar. Het gaat hierbij om sterke preparaten op basis van de beste wiettoppen ter wereld en concentraten van de allerbeste kwaliteit. Als je zin hebt om de lekkerste en sterkste cannabisproducten te proberen die er zijn, dan moet je zeker eens kaviaarcannabis overwegen.

Wat Is Kaviaarcannabis?

Kaviaarcannabis is een overkoepelende term voor verschillende soorten dure en vakkundig geproduceerde wietproducten. MoonRocks en SunRocks zijn binnen deze categorie het populairst. Deze preparaten hebben een smaak die je nog nooit eerder hebt geproefd en bieden een high die de geest van zelfs de meest ervaren rokers in hogere sferen brengt.

In theorie wordt de term 'kaviaarcannabis' gebruikt voor producten die gemaakt zijn van toppen en extracten, zonder een laatste laagje kief. Maar in de praktijk gebruikt men deze term voor alle soorten premium producten.

MoonRocks

MoonRocks zijn iets heel speciaals. Het zijn standaard cannabis toppen die bedekt worden met een of andere olie (meestal BHO, zoals wax) en daarna worden gedipt in een dikke laag kief. Stop een MoonRock in je pijp en je hebt een retourtje naar de maan te pakken, letterlijk.

MoonRocks
 • Hoe Krachtig Zijn MoonRocks?

MoonRocks produceren een high die in vergelijking met andere producten nauwelijks te evenaren is. MoonRocks bestaan uit een combinatie van krachtige wiettoppen met 25-30% THC en een sterk concentraat. Dergelijke hoeveelheden van deze psychotrope cannabinoïde blazen je CB1-receptoren zonder problemen omver.

Ter vergelijking: het roken van een MoonRock levert een vergelijkbare high als het roken van een bong met krachtige toppen, direct na het dabben van ultrasterke wiet.

SunRocks

SunRocks gaan nog een stapje verder. Een SunRock is eigenlijk het oudere, kettingrokende broertje van de MoonRock.

Hoewel de samenstelling bijna identiek is (een top bedekt met concentraat en bestrooid met kief), worden SunRocks meestal gemaakt met producten van hogere kwaliteit. Momenteel worden ze geproduceerd door twee producenten in Californië: Big Tray Deee en Apollo Sun Rocks.

SunRocks
 • Hoe Krachtig Zijn SunRocks?

Zijn MoonRocks niet sterk genoeg voor je? Probeer dan eens SunRocks, want deze zijn nog krachtiger. Bij deze creatie kun je rekenen op de sterkste wietervaring die er bestaat, afgezien van pure THC-kristallen. Met een THC-gehalte van 60-80% bezorgt een SunRock je onmiddellijk een high die urenlang duurt. Houd er rekening mee dat je waarschijnlijk de weg helemaal kwijt zult zijn...

Hoeveel Moet Je Betalen voor MoonRocks en SunRocks?

MoonRocks en SunRocks behoren tot de premium producten van kaviaarcannabis. Ze zijn voornamelijk in de luxere dispensaria in Amerika te verkrijgen. Soms kun je ze echter ook kopen in Nederlandse coffeeshops of bij Spaanse wietclubs. Voor een premiumproduct betaal je echter ook een premiumprijs. Voor 3,5 gram betaal je een prijs tussen de 90 en 100 dollar.

Wat Is het Effect van MoonRocks en SunRocks?

Moon- en SunRocks produceren zeer unieke effecten. Vanwege de kracht vergelijken sommige gebruikers ze met dabs, maar de high is echt anders.

 • Hoelang Duurt het Voordat Je het Effect Merkt?

Het effect van deze kaviaarcannabisproducten kunnen we het beste als 'sterk', 'snel opkomend' en 'genadeloos' omschrijven. Zodra je een trekje neemt van een bong, pijpje, joint of vaporizer, merk je de effecten direct in je lichaam en geest. Dus als je onmiddellijk zo high mogelijk wilt worden, moet je zeker eens kaviaarcannabis proberen.

 • Zijn er Risico’s Verbonden aan het Gebruik van MoonRocks of SunRocks?

Ja en nee. Zowel beginnende als ervaren gebruikers kunnen volledig door het effect van kaviaarcannabis overweldigd raken. Als je normaal gesproken wiet van lage tot gemiddelde kwaliteit rookt en niet veel ervaring met extracten hebt, dan kun je ervan uitgaan dat je een heftige tijd te wachten staat.

Desondanks is wiet nog altijd een van de veiligste recreatieve middelen ter wereld. Als je te veel neemt, kun je wel last krijgen van psychische bijwerkingen als paranoia en angst, maar de fysieke bijwerkingen blijven meestal beperkt tot misselijkheid en slaperigheid, ook wel bekend als 'greening out'.

Hoe Je MoonRocks en SunRocks het Beste Kunt Roken

Het roken van MoonRocks of SunRocks verschilt een beetje met het roken van standaard toppen. Als je het geluk hebt dit lekkers in handen te krijgen, vind je hier wat tips om er op de juiste manier van te genieten.

 1. Niet in je grinder stoppen: een standaard grinder verwoest deze toppen en heeft waarschijnlijk ook moeite met de kleverige textuur. Gebruik je vingers of een schaar om de Rocks voorzichtig te breken.
 2. Gebruik een pijp, bong of bubbler: met 60-80% THC heb je niet veel nodig van deze Rocks om op te stijgen. Daarom is het verstandig om een pijp/waterpijp te gebruiken met een kleine cone, zodat je zo min mogelijk verspilt.
 3. Mix het met gewone wiet: strooi wat stukjes in je gebruikelijke cannabis.

Hoe Je MoonRocks en SunRocks het Beste Kunt Roken

Tips voor het Gebruik van MoonRocks en SunRocks

Denk niet te makkelijk over het roken van kaviaarcannabis. Bereid je erop voor dat je een wilde ervaring tegemoet gaat. Gebruik de onderstaande tips om de kans op een fijne tijd zo groot mogelijk te maken.

 • Creëer een Goede Set en Setting

De begrippen 'set' en 'setting' worden vaak in psychedelische kringen gebruikt. Het begrip 'set' staat voor je mindset waarmee je een ervaring begint en 'setting' voor de fysieke en sociale omgeving. Bereid je geest voor door te mediteren en maak je omgeving zo aangenaam mogelijk door jezelf met de natuur of fijne muziek te omringen. Als je dit doet, is de kans op een positieve ervaring veel groter.

 • Wees in Gezelschap van Goede Vrienden

We hebben allemaal wel een paar vrienden waar we graag wiet mee roken. Velen van hen kennen we nog van onze tienerjaren. Je maakt vaak grappen met elkaar, luistert naar muziek en vertelt elkaar leuke verhalen. Omring jezelf met goed gezelschap en ga samen het avontuur aan.

 • Blijf Gehydrateerd

Als je nuchter bent, is het al vervelend als je te weinig hebt gedronken, laat staan als je high bent. Wanneer je tijdens je high gehydrateerd blijft, heb je meer water in je bloed, waardoor het THC-gehalte wat afneemt. Hierdoor ben je alerter en is de kans op een onaangename ervaring kleiner.

 • Houd wat Lekkers bij de Hand

Zorg ervoor dat je wat hebt gegeten voordat je kaviaarcannabis gaat roken. En bereid je ook voor op het moment dat de munchies toeslaan door wat lekkers in huis te hebben. Door van tevoren te eten, ben je minder zenuwachtig en heb je genoeg energie voor de eerstkomende uren.

 • Maak Je Agenda Leeg

Als je kaviaarcannabis gaat roken, raden we je aan om minimaal een halve dag vrij te plannen. Dus neem het niet vlak voordat je naar je werk gaat of naar een andere afspraak moet. Ga lekker achterover zitten, ontspan en laat het allemaal op je afkomen. Of ga naar het strand, het bos of de tuin in en geniet zonder dat je je ergens druk over hoeft te maken.

Hoe Je Thuis MoonRocks Maakt

Aangezien MoonRocks vrij moeilijk te verkrijgen zijn, is het handig om te weten hoe je ze zelf kunt maken. Volg hieronder de stappen en maak eenvoudig je eigen voorraad.

1. Neem een paar toppen van je favoriete soort die goed gedroogd, uitgehard en bijgeknipt zijn.

Hoe Je Thuis MoonRocks Maakt

2. Pak een pipet en besprenkel de toppen met hasjolie, RSO of een ander soort extract of concentraat dat je bij de hand hebt.

Hoe Je Thuis MoonRocks Maakt

3. Doe je kief in een klein bakje. Rol je kleverige toppen vervolgens door de trichomen. Zorg ervoor dat de buitenkant van de wiettoppen volledig bedekt is.

Hoe Je Thuis MoonRocks Maakt

4. Laat je MoonRocks drogen.

5. Haal diep adem, neem een trekje van je MoonRock en geniet!

OG Kush: de Beste Wietsoort voor MoonRocks

Als je je eigen MoonRocks gaat maken, zul je merken dat bij veel recepten de soort OG Kush wordt geadviseerd. Deze klassieke indica-dominante cultivar geeft het eindproduct namelijk een intens lichamelijk effect en een smaak van aarde en citrus. Gebruik de RQS-versie van deze legendarische soort en maak je MoonRocks krachtiger en smaakvoller!

Kaviaarcannabis: Geniet, maar Wees Voorzichtig

Sommigen vinden het idee van zo high mogelijk worden en compleet de weg kwijtraken ontzettend grappig. Het is echter heel vervelend als dit je overkomt. Bovendien is het pure verspilling van een duur product als je high in een slechte ervaring eindigt. Dus zet je ego opzij, doe het rustig aan en haal het beste uit deze krachtige en leuke beleving.

Informeer jezelf zoveel mogelijk voor het dabben en richt je daarbij alleen op betrouwbare informatiebronnen. Heb je dat eenmaal gedaan, bouw dan eerst je tolerantie op met CBD dabs. Daarna kun je geleidelijk aan hogere THC-concentraties proberen. Gebruik daarbij een carb cap en dab-aansteker voor meer efficiëntie, dab altijd in een prettige omgeving, en haal alleen extracten in huis waarvan je weet wat erin zit. Succes!

DisclaimerWiet-extracten en -oliën bevatten veel THC en zijn heel sterk. Wees er daarom voorzichtig mee bij het dabben. Neem het beetje bij beetje en bouw je gebruik langzaam op, zodat je er steeds meer aan went.

En onthoud: set en setting zijn uitermate belangrijk.

Stay Cultivated.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.