By Adam Parsons

Special Queen 1 is een kruising die bestaat uit een gelijke 50/50 verdeling tussen sativa en indica genetica. Door deze genetische balans brengt de soort het beste van twee werelden bij elkaar. Het heeft de cerebrale en energetische effecten van een sativa high. Maar ook de rustgevende en ontspannende elementen van indica soorten.

EEN THERAPEUTISCHE SOORT

Special Queen 1 is het resultaat van het kruisen van de ouder soorten Power Bud en Skunk. Ze heeft een indrukwekkend THC-gehalte van 18% en een lage CBD inhoud. Dit cannabinoïden-profiel zorgt ervoor dat de soort goed is voor een sterke recreatieve rookervaring. Hierdoor is ze echter ook aantrekkelijk voor medicinale gebruikers die op zoek zijn naar THC om hun symptomen te behandelen. Het is aangetoond dat cannabis een effectief kruidenmedicijn is. De meeste soorten hebben de mogelijkheid om bepaalde aandoeningen te verlichten of te behandelen, zoals spijsverteringsstoornissen, epilepsie, pijn, bewegingsstoornissen en astma.

OVERVLOEDIGE SMAKEN

Een van de eerste factoren die rokers opmerken bij Special Queen 1 is haar onderscheidende en diverse aromatische profiel. Bij het openen van een pot vol gedroogde toppen, detecteer je een complexe reeks geuren. Deze omvat aroma's van fruit, bloemen, hasj, kruiden en zoetheid.

Het smaakprofiel van Special Queen 1 is ook uiterst merkbaar en indrukwekkend. Neem je een hijs van een jointje geladen met de verwerkte toppen van de soort? Dan word je als roker getrakteerd op vleugjes zuurheid, kruiden, zoetheid, zoethout en bitterheid die de smaakpapillen overweldigen met pure smaak.

EEN HIGH VOOR HET LICHAAM EN DE GEEST

Als het gaat om de high die de soort je geeft, is deze bijna geheel gelijkmatig verdeeld. De cerebrale high wordt bepaald door ontspannende, gedachten-opwekkende, opwindende en verheffende kwaliteiten. Dat maakt Special Queen 1 fantastisch rookwaar. Vooral wanneer je op zoek bent naar creatieve inspiratie en filosofische discussies met andere rokers. Aan de andere kant wordt de lichamelijke high van Special Queen 1 gekenmerkt door kalmerende, narcotische en couch-lock effecten. Deze elementen van de high maken de soort een goede keuze om te ontspannen en 's avonds te relaxen tijdens het kijken naar een film. Over het algemeen is de high sterk, divers en langdurig.

Special Queen 1

KWEEK DETAILS

Special Queen 1 doet het goed bij zowel binnen- als buitenkweek. Als ze geteeld wordt in een kweekkamer of tent, bereikt de soort hoogten van tussen de 80 en 140cm en kan ze opbrengsten leveren van 500-550g/m². Door de grootte van de plant is ze makkelijk te onderhouden en eenvoudig te verbergen in een binnenomgeving. De plant explodeert niet en raakt het plafond niet aan, zoals sommige langere, pure sativa soorten. Bij het buiten kweken van Special Queen 1 in tuinbedden of potten, bereikt de soort veel grotere hoogtes van 200-270cm. Deze explosie in formaat komt samen met indrukwekkende opbrengsten; buitenplanten kunnen tussen de 500-550g/plant produceren. Het planten van een aantal van deze dames resulteert in een enorme voorraad na de oogsttijd.

Special Queen 1 geeft de voorkeur aan groeiomstandigheden met een mild klimaat. De soort heeft een bloeifase van zeven tot acht weken. Ze is eind september gereed om te worden geoogst als ze buiten wordt gekweekt.

Special Queen 1

Special Queen 1

Genetic background Power Bud x Skunk
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 200 - 270 cm
Harvest time Late September
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing
 

Buy Special Queen 1

 

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.