🤯 Auto Madness: Up to 50% off seeds and supplies  SAVE NOW 🔥

 🤯 Autoflower Madness: pak tot
wel 50% korting
 ⏤ BESPAAR NU 🔥

By Adam Parsons


De Hindoekoesj is een gebergte, gelegen in de meest westelijke streek van de Himalaya. Het is een van de allermooiste berggebieden ter wereld. Het is bovendien een van de gevaarlijkste, want de regio kent een lange geschiedenis van oorlogvoering. Alexander de Grote heeft deze pieken verkend. Momenteel is het Amerikaanse leger er nog gestationeerd.

Het gebergte heeft ook tijden van relatieve vrede gekend. Voorafgaande aan de gruwelen van de Sovjet-Russische invasie en het Islamitisch totalitarisme was Afghanistan een moderniserend land waar bezoekers welkom waren. Met name in de jaren '60 en '70 bezochten veel toeristen de streek met een enkel doel voor ogen. Cannabis groeit hier namelijk al eeuwenlang in het wild. Naar verluidt, behoort het tot de beste cannabis ter wereld. De zaden werden wereldwijd verspreid en dit heeft cannabis voor ons allemaal veranderd.

KUSH UIT DE HINDOEKOESJ

Als je ooit Kush hebt gebruikt, weet je dat dit staat voor betrouwbare kwaliteit. Kush soorten dragen de naam van het gebergte waar het landras oorspronkelijk vandaan komt. Het is niet helemaal duidelijk hoe het berggebied aan haar naam komt. "Hindoe" is een verbastering van de rivier de "Indus" die westerlingen later India noemden. Het woord "Koesj" of "Kush" daarentegen heeft een vage en zwaar betwistte oorsprong. Vandaag de dag staat Kush synoniem aan hoogwaardige cannabis. De genetica van de plant hebben duizenden jaren kunnen floreren in de Hindoekoesj. Vaak groeiden ze op ondoordringbare berghellingen, vrij van gevaren en op een hoogte die dichter bij de zon ligt. Dit, in combinatie met de vruchtbare bodem van de streek, maakt het terrein ideaal voor de ontwikkeling van krachtige cannabis.

OG Kush

WAAROM KUSH ZO POPULAIR GEWORDEN IS

Bezoekers van de Hindoekoesj smokkelden zaden van deze plant naar verschillende landen. Kush soorten begonnen op te duiken, vaak in kruisingen met andere soorten. Kush soorten zijn nog altijd populair. In songteksten en zelfs titels van nummers staat Kush synoniem aan cannabis voor fijnproevers. De aantrekkelijkheid van Kush heeft alles te maken met de vele geweldige kenmerken. Een zuivere Kush is een indica plant. De effecten zijn euforisch en ontspannen het lichaam, soms tot je er slaperig van wordt. Bovendien biedt ze geweldige pijnverlichting en wekt een krachtige high op, dankzij de indrukwekkende hoeveelheid THC.

Oranje bloeiharen en een ijzige laag trichomen bedekken de compacte, levendige groene toppen. Het is altijd een goed teken als toppen zo groen en harsrijk zijn dat ze kleverig aanvoelen. Dit betekent dat de trichomen vermoedelijk een hoop THC bevatten. Het meest herkenbare aspect van Kush is waarschijnlijk het onmiskenbare aroma. De planten stralen de doordringende geur van dennenbomen uit en het lijkt net alsof je door het oorspronkelijke gebergte wandelt. De geur is vaak bijzonder scherp en aards en bevat veel vleugen specerijen, sandelhout en kruiden. Dit maakt Kush soorten uiteraard nog weelderiger. Sensuele sensaties ontstaan als je deze smaak combineert met een andere lekkere soort. Kush is niet meer weg te denken en heeft de fundering gelegd voor een groot aantal klassieke kruisingen.

Hier volgen vijf van de allerbeste Kush hybrides de je nu direct kunt bestellen bij Royal Queen Seeds!

OG KUSH

OG Kush is de "original gangster" want ze staat voor het begin van de wereldwijde hunkering naar Kush. OG staat echter voor "ocean grown", wat betrekking heeft op het vruchtbare Californië waar veel hoogwaardige cannabis vandaan komt. Veel populaire soorten uit dit gebied worden wereldwijd bejubeld. OG Kush is een duurzame, legendarische bijdrage. Ze bevat een redelijke hoeveelheid CBD die de THC complimenteert. Ze levert altijd sappige, groene toppen en een ontspannende, inspirerende high. Daarmee is ze ideaal voor het verminderen van pijn, stress en angst. Ze bevat tevens een zweem van citroen die het klassieke Kush smaakprofiel verbetert.

OG Kush

OG Kush

Genetic background Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 7 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 25% Sativa, 75% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time October
Effect Relaxing and full of flavour
 

Buy OG Kush

CANDY KUSH

Wanneer je een bijzonder zoete Kush prefereert, laat je dan verwennen door Candy Kush. Zoetekauwen mogen haar echt niet missen. Het fantastische van cannabis is dat verschillende terpenen de meest sensationele smaken creëren. Candy Kush combineert de karakteristieke smaak van Kush met zoetere tonen van citrus, bessen en bloesem, wat leidt tot een ware smaakexplosie. Het aroma doet je mogelijk denken aan een suikerspin. De zoetheid van deze soort draagt bij aan de verzachtende effecten. Dankzij het THC-gehalte van ruim 18% zak je weg in een fysiek ontspannen toestand. De genetica van deze kruising is opgemaakt uit 60% indica en 40% sativa. Reken dus ook op stimulerende en vrolijke effecten.

Candy Kush Express

Candy Kush Express

Genetic background Sweet Special x Royal Kush
Yield indoor 475 - 525 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 60% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 100 - 170 cm
Harvest time Early September
Effect Physically stoned
 

Buy Candy Kush Express

PURPLE QUEEN

Uit Afghanistan komt nog een landras die gewoonweg om een kruising met Kush vraagt. Purple cannabisplanten groeien in dezelfde regio. De bladeren in de toppen zijn een stuk donkerder van kleur en vertonen blauwe, paarse en soms zelfs rode tinten. Dit komt door de aanwezigheid van anthocyanen, die de planten verkleuren en van meer anti-oxidatieve eigenschappen voorzien. De combinatie met Kush heeft geleid tot de extreem bevredigende Purple Queen. Omdat het THC-percentage 22% overstijgt, mag je veel intens stimulerende effecten verwachten. Deze indica-dominante kruising is waanzinnig krachtig, ga dus voorzichtig te werk.

Purple Queen

Purple Queen

Genetic background Hindu Kush x Purple Afghani
Yield indoor 450 - 500 gr/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Low
Blend 25% Sativa, 75% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 210 cm
Harvest time October
Effect Relaxed and Euphoric
 

Buy Purple Queen

ROYAL KUSH AUTOMATIC

Ruderalis is ook een cannabisplant die in het wild groeit. Als je zoekt naar een soort die lijkt op wat onze voorouders duizenden jaren geleden gebruikten, probeer dan eens te breeden met een ruderalis. Je kruising wordt "natuurlijker" omdat ze gebaseerd is op zuivere genetica. De combinatie van deze genetica met Kush heeft geleid tot Royal Kush Automatic. Ze heeft een speciaal plekje veroverd in ons assortiment autoflowering zaden. Alle fantastische Kush eigenschappen zijn behouden en het THC-gehalte is aanzienlijk, namelijk 13%. Royal Kush Automatic bevat bovendien meer CBD. Als je graag auto's kweekt, is deze dame zeer handelbaar. Ze bereikt een hoogte van slechts 60-90cm.

Royal Kush Automatic

Royal Kush Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background OG Kush x Ruderalis
Yield indoor 300 - 350 g/m2
Height indoor 60 - 90 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 13% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 20% Sativa, 50% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 120 - 170 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 150 cm
Harvest time 8 -9 weeks after germination
Effect Physical, clear high
 

Buy Royal Kush Automatic

HULKBERRY

Deze soort is vernoemd naar het groene monster van Marvel. Als je Hulkberry rookt, verwacht dan een serieus krachtig zwaargewicht. Ze produceert enorme, dikke, monsterachtige groene toppen. Het THC-gehalte kan oplopen tot wel 28%. Reken dus niet op een mellow ervaring, zoals met onze andere Kush hybrides het geval is. Hulkberry is feitelijk een sativa-dominante kruising, die veel van haar genetica verkregen heeft van Strawberry Diesel. Ze heeft ook de zoete aardbeiensmaak ontvangen, samen met een aanhoudende vleug citroen. De doordringende brandstofgeur waarschuwt voor de impact van Hulkberry. Voorzichtigheid is dus geboden.

HulkBerry

HulkBerry

Genetic background OG Kush x Strawberry Diesel
Yield indoor 400 - 450 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 27% (aprox.) / CBD: Low
Blend 65% Sativa, 35% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 650 - 700 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Clear and energetic
 

Buy HulkBerry

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.