Gefeminiseerde cannabis zaden

Gefeminiseerde cannabis zaden zijn genetisch aangepast zodat ze alleen vrouwelijke planten produceren. Normaal gesproken kan een regulier cannabis zaadje zowel een vrouwelijke als mannelijke plant produceren. Dit hele proces wordt bepaald door de X en de Y chromosomen. Een plant die bestaat uit twee X-chromosomen wordt in 99,99% van de gevallen vrouwelijk. Een cannabisplant met een X en Y chromosoom wordt meestal mannelijk.

Royal Queen seeds heeft ervoor gezorgd dat vrouwelijke planten worden gedwongen om mannelijke bloemen aan te maken door een behandeling met colloïdaal zilver. Hierdoor wordt de vrouwelijke plant een hermafrodiet en dit maakt het mogelijk dat er alleen zaden worden geproduceerd die alleen vouwelijke chromosomen bevatten.

Het voordeel van gefeminiseerde zaden is dat het geslacht van de plant 99,99% vrouwelijk is. De vrouwelijke cannabis plant maakt aanzienlijk meer werkende stoffen zoals THC, CBD en CBN aan in vergelijking met een mannelijke cannabis plant.

Voordat onze zaden definitief op de markt worden gebracht worden deze eerst nog grondig getest en doorgekweekt zodat we er zeker van zijn dat onze planten genetisch stabiel en consistent zijn.

Royal Queen Seeds verkoopt uitsluitend gefeminiseerde cannabis zaden.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.