Wat is de basis voor een geslaagd feest of sociaal samenkomen met vrienden? Lachen, junkfood en wiet natuurlijk! Mocht je echter geen idee hebben welke games je zou kunnen spelen als het feest op gang is en er flink wordt geblowd, hebben we diverse cannabis-gerelateerde spellen voor je die voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Zelfs als het geen succes blijkt te zijn; je gasten verkeren in ieder geval in hogere sferen.

PARTYGAMES OF VIDEOGAMES, ER IS VOOR ELK WAT WILS

Dat je misschien niet opgewonden raakt van de gedachte om voor de tv cannabis-gerelateerde games te spelen, maakt niet uit. Wij hebben een mix samengesteld van gewone partygames (met een leuke insteek natuurlijk) en videogames die je alleen of met vrienden kunt spelen. Je hoeft alleen nog maar te beslissen welke je als eerste wilt spelen. En te zorgen voor ruim voldoende wiet natuurlijk. Daar gaan we!

Gerelateerd Artikel
Hotboxing In Een Notendop

DE 10 BESTE WIETGAMES DIE IEDERE STONER MOET SPELEN

Onze opsomming is willekeurig; de spellen draaien ofwel helemaal om wiet of je kunt er prima wiet bij roken.

1. STRIP CHOKER

Welk feest is nu compleet zonder pikante blootheid? Ter ondersteuning van wat vaak gezien wordt als overgangsritueel voor adolescenten, wordt strip choker net zo gespeeld als de associatie die het oproept. Als hoffelijke gastheer/gastvrouw doe je er verstandig aan even te checken of niemand bezwaar heeft om uiteindelijk met alleen het ondergoed nog aan rond te lopen. Ervan uitgaande dat ze dat niet erg vinden; de spelregels zijn simpel.

Terwijl jullie in een kring zitten, wordt er een bong of dab-rig doorgegeven. Iedereen neemt een hijs. Het enige wat je hoeft te doen, is de rook binnenhouden tot de bong weer aan je wordt doorgegeven. De spelers die het niet lukt of hoesten en proesten voordat ze weer aan de beurt zijn, moeten zich van een kledingstuk ontdoen. Je mag zelf beslissen hoever jullie gaan.

Strip Choker Cannabis Extract

2. LIMBO (VIDEO PUZZELGAME)

Of het nu de dynamiek van de puzzels of de simpele elegantie van het game-ontwerp is, de benadering in grijswaarden is tegelijkertijd zowel griezelig als hypnotiserend. Geschikt voor indica en sativa strains. Limbo opent je geest voor nieuwe mogelijkheden en houdt je gasten geboeid terwijl ze proberen te voorspellen wat je volgende foute zet is. Speel om de beurt en vergeet niet dat je elke keer als je de puzzel niet oplost of doodgaat een hijs moet nemen.

Limbo (Video Puzzelgame)

3. ROCK BAND

Het internet wordt overspoeld door memes van mensen die de sterren van de hemel spelen met Rock Band. De eeuwige internetroem is bijzaak; niets is zo humoristisch als een stoner die "Afroman — Because I Got High" probeert te zingen en de rest een poging doet de andere instrumenten te bespelen. Gasten die een lied niet ten gehore kunnen brengen of de maat verliezen, moeten een hijsje van hun joint nemen.

Rock Band

4. JE GEZICHT IN DE PLOOI HOUDEN MET WIET

Nog nooit sprak een titel zichzelf zo tegen. De kans op een stoner met een stalen gezicht is praktisch nihil. Kun je nagaan hoe high iedereen na afloop is. Het idee is simpel. Zodra iedereen high is, moeten alle deelnemers hun gezicht in de plooi houden. De eerste die lacht of door de neus giert, moet boete doen. De groep mag beslissen waar die uit bestaat. Dat kan een hijs van een bong zijn, maar ook erger.

Je Gezicht In De Plooi Houden Met Wiet

5. MEDUSA

In de Griekse mythologie zou iedereen die Medusa recht aankijkt ter plekke verstenen. In deze variant word je als je iemand in de ogen kijkt stoned. Bijna hetzelfde, toch? Met een joint in de hand beginnen de spelers met het hoofd naar beneden, kijkend naar hun voeten. Als er afgeteld is, kijken ze met grote ogen naar een andere deelnemer. Wanneer de persoon die je aanstaart naar iemand anders kijkt, zit je goed. Maar als je aangekeken wordt, roep je "MEDUSA!". Vervolgens moeten jullie beide een joint aansteken en een hijs nemen. Het spel is afgelopen wanneer alle spelers een brandende joint in handen hebben. Of als iedereen te stoned is om nog door te kunnen spelen.

Medusa

6. MARIO KART 64

Nintendo is goed in het maken van games voor feestjes. Ze zijn altijd leuk, ongeacht je leeftijd. Het komt geen seconde bij ons op om te denken dat de ontwikkelaars hebben geweten dat hun geprezen creatie ingezet zou worden voor cannabis-gerelateerde capriolen. Spelers doen er alles aan om als eerste te finishen. Alleen ditmaal is er geen straf voor de verliezer, maar een beloning voor de winnaar. Deelnemers die eerste worden, mogen een hijs van een bong nemen. De verliezers niet. Het enige probleem met dit spel is dat er altijd een overdreven strijdlustige vriend meespeelt. Maar naarmate hij high wordt, presteert hij ook slechter... hopelijk.

Mario 64 Videogame

7. BONG PONG

Wie heeft beweerd dat je klassiekers geen nieuw leven kunt inblazen? Twee spelers staan tegenover elkaar en moeten proberen een pingpongbal in een glas bier of water te stuiteren. Zodra het lukt, mogen ze een joint aansteken. Als toegevoegde bonus kunnen rake stuiterballen beloond worden met een slok bier of dat kan de straf zijn voor de verliezende speler. Hoe dan ook, beide deelnemers strompelen bij de tafel vandaan.

Bong Pong Cannabis

8. SKYRIM

Geen paniek als je er nog nooit van gehoord hebt. Skyrim wordt binnenkort uitgegeven op alle denkbare platforms. Daar is een goede reden voor. De mystieke setting, draken en het verhaal van een underdog hebben voor de eeuwige roem van Skyrim gezorgd. De regels kunnen strak of luchtig gehanteerd worden, wat je maar wilt. Maar een leuk idee is om iedere keer een hijs van een bong te nemen wanneer een bewaker je gevangen probeert te nemen of als je partner gepakt wordt. En je moet elke keer als je een draak ziet een hijs nemen. Behalve dat, mag je er zelf nog spelregels aan toevoegen!

Skyrim Jeu vidéo

9. TIJD VOOR FILMS

Nog een spel waarbij de organisator van het feest de regels mag bepalen. Selecteer een filmcategorie naar keuze. Dat zou horror, romantiek of actie kunnen zijn. Vervolgens bepaal je een aantal regels. Bij horrorfilms moet bijvoorbeeld iedereen een hijs nemen als er iemand het loodje legt. Bij romantische films moet dat elke keer als er gezoend wordt. Je kunt het zo gek niet verzinnen.

De liefhebbers van horror kunnen ook voor het Friday The 13th spelletje kiezen. Jullie bekijken een van die films en je moet een hijs nemen als het volgende gebeurt:

  • Jason is in beeld
  • Iemand van de cast kleedt zich uit
  • Er is een seksscène 
  • De legendarische spannende muziek begint
  • Iemand gilt het uit (in de film of in het echt)
  • Er is een lijk te zien 
  • Iemand zegt "Jason"

Nog nooit heeft iemand alle 11 films gehaald.

Tijd Voor Films

10. GRAND THEFT AUTO

Het bestverkochte spelletje is ook geschikt om te chillen en met vrienden high te worden. Hoewel het spel nogal random is, kun je er ook je eigen wietimperium mee opbouwen. Langzaam maar zeker bouw je een bedrijf in Los Santos op. Om eerlijk te zijn, is dit spel altijd leuk om te spelen. Punt. Zelfs als je niet high bent. Het krijgt echter een heel nieuwe betekenis als je het stoned probeert te spelen. Als extra spelletje erbij kun je iets roken wanneer iemand overreden wordt. Een echte aanrader.

Grand Theft Auto

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.