By RQS Editorial Team


De toekomst van wiet is hier! Met trots kondigen we een wereldprimeur aan: onze lijn F1-hybridewietzaden belandt in 2023 in de schappen. Sinds 2016 hebben onze breeders keihard gewerkt om inteeltlijnen (IBL's) te creëren. Deze dienen als de genetische basis van onze F1-hybrides. Ontdek hieronder meer over onze lijn F1-hybride zaden en maak je klaar voor het kweken van de stabielste, productiefstewietplanten aller tijden!

Maak kennis met 's werelds eerste echte F1-wiethybrides

Al onze F1-hybrides zijn het resultaat van het kruisen van echte inteeltsoorten. Dit resulteert in ongelooflijk krachtige planten met verbeterde sterkte en opbrengsten, maar ook extreem uniforme kweekeigenschappen. Momenteel zijn al onze F1-hybrides autoflowers (maar feminized fotoperiode F1-hybrides zijn in ontwikkeling). Ze bevatten daarbij allemaal verschillende combinaties terpenen en cannabinoïden en we hebben zelfs een CBD-rijke hybride.

Laten we je niet langer in spanning houden. Hier zijn onze allerbeste F1-hybrides die je in 2023 kunt kweken. Je zult vast versteld staan!

Epsilon F1

Van al onze F1-hybrides is Epsilon F1 de snelste. Ze combineert genetische kenmerken van superbijzondere soorten uit de laatste decennia. Denk aan Blue Dream, Blueberry, Amnesia Lemon Haze en Black Domina. Ze straalt een rijk aroma uit, bestaande uit sterke, aardse noten, vleugjes verse kruiden en citrus, en wat bosbes en lavendel. Epsilon F1 is een gemiddeld sterke hybride, die consistent een fatsoenlijke hoeveelheid THC produceert. Het terpenenprofiel wordt door myrceen, farneseen, ocimeen en limoneen gedomineerd.

Deze strain groeit compact en ontwikkelt een karakteristieke, struikachtige indicastructuur. Dit is ideaal als je niet op wilt vallen. De bloei duurt daarbij slechts dertig dagen (zestig dagen vanaf het kiemen tot de oogst). Het is dus wel duidelijk dat Epsilon F1 supergeschikt is als discretie belangrijk is of als je om tijd verlegen zit.

Epsilon F1

Epsilon F1
Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
30 - 40 days
THC: Very High
Fysiek Ontspannend, Langdurig, Rustgevend
60 days after germination

Koop Epsilon F1

Medusa F1

Medusa F1 zal je niet in steen veranderen, zoals de mythische godin waar ze naar vernoemd is. Maar ze wekt wel op haar eigen manier een keiharde stone op. Ze bevat genen van inteeltlijnen afkomstig van Sugar Magnolia, een rijke, zoete indica, en American Beauty, een snelle, fruitige hybride met een gebalanceerd effect. Als gevolg hiervan is Medusa F1 een genot om te kweken en te roken. Haar compacte, ijzige toppen produceren consistent veel THC en CBG, maar ook hoge concentraties van de terpenen myrceen, ocimeen, farneseen en caryofylleen. De terpenen trakteren je op een rijk aroma van verse munt met een peperige boventoon en vleugjes vers fruit, bessen en friszure brandstof.

Medusa F1-wietzaadjes groeien uit tot grote autoflowers met sterke takken en precies genoeg ruimte tussen de knopen. Reken op planten van 80-85cm hoog die razendsnel bloeien, namelijk maar 42-45 dagen (de kweektijd bedraagt 72 dagen van het kiemen tot de oogst).

Medusa F1

Medusa F1
Sugar Magnolia x American Beauty
40 - 45 days
THC: Very High
Creatief, Fysiek Ontspannend, Gebalanceerd, Slaperig
70 - 75 days after germination

Koop Medusa F1

Titan F1

De naam van Titan F1 is veelzeggend. Deze sterke, veerkrachtige en productieve autoflower stamt wellicht niet direct van de goden af, maar het scheelt niet veel. Ze is afkomstig van Blue Dream, Sugar Magnolia en Amnesia. Titan F1 is daarmee een traktatie voor je neus. Als de bloei begint, zal ze behoorlijk geuren en dit houdt ze vol tot het moment dat je de wiet gebruikt. Haar ongelooflijke aroma dankt ze aan een rijke concentratie myrceen, farneseen, ocimeen, pineen, bisabolol en limoneen. Deze terpenen trakteren je op een prikkelende geur van fruit, snoep en citroengras.

Titan F1 bevat ook behoorlijk wat THC (meer dan onze andere F1-hybrides). En vanwege haar goede weerstand kun je haar bijna overal kweken. Deze F1-wietzaadjes groeien uit tot struikachtige planten die je 73 dagen na het kiemen al kunt oogsten.

Titan F1

Titan F1
Blue Dream x Sugar Magnolia x Amnesia
40 - 45 days
THC: Ultra-high
Focus , Fysiek Ontspannend, Rustgevend, Stimulerend
70 - 75 days after germination

Koop Titan F1

Hyperion F1

Hyperion F1 is net zo veerkrachtig en sterk als de titaan waar ze naar vernoemd is. En als je kijkt naar de inteeltlijnen waar ze van afstamt, is dat ook geen verrassing. Door genen van Amnesia, Lemon en de Mexicaanse autoflower Sin Tra Bajo te combineren, pronkt Hyperion F1 met geweldig veel kracht. Daarnaast bevat ze een rijke mix van terpenen en cannabinoïden en ontwikkelt ze een uitzonderlijke structuur. Van al onze F1-hybrides, is Hyperion F1 de grootste, waardoor je ook op een uitmuntende oogst mag rekenen. Deze hybride straalt een rijk aroma uit, gedomineerd door de geur van dennen en kruiden, met een aardse, pittige, peperige kick. Ze produceert veel THC, myrceen, ocimeen, farneseen, terpinoleen, caryofylleen en humuleen, die samen een ontspannende, vrolijke, fysieke high en euforische gevoelens opwekken.

Hyperion F1 wordt een grote plant, en kan soms wat stretchen. Ze is dan ook zeer geschikt voor buiten. Reken daarbij op een kweektijd van tachtig dagen.

Hyperion F1

Hyperion F1
Amnesia x Lemon x Sin Tra Bajo Automatic
50 - 55 days
THC: Very High
Fysiek Ontspannend, Motiverend, Slaperig, Vrolijk
80 - 85 days after germination

Koop Hyperion F1

Milky Way F1

Volgens de Griekse mythologie is de Melkweg uit de borsten van een godin ontstaan. Hoewel deze F1-hybride door menselijke innovatie tot stand is gekomen, zal ze al snel de stralende ster van jouw teeltuniversum worden. Ze combineert genen van grootheden als Blue Dream, Blue Mammoth en Sin Tra Bajo. Hiermee is ze een veerkrachtige hybride met geweldige opbrengsten en een eersteklas, skunky aroma. Milky Way F1 bevat hoge concentraties myrceen, farneseen, caryofylleen, pineen en limoneen, maar ook veel THC en sporen van CBG. Al deze fytochemicaliën zorgen samen voor een fysieke buzz die ideaal is als je simpelweg op de bank wilt ploffen en ontspannen.

Milky Way wordt ongeveer 70cm hoog. Daarmee is ze perfect als je discreet buiten wilt kweken of als je kleine, uniforme wietplanten voor je SOG of ScrOG set-up zoekt. Bovendien haast ze zich in 74 dagen naar de oogst, waarna je van de compacte, kleverige toppen kunt genieten!

Milky way F1

Milky Way F1
Blue Mammoth x Blue Dream x Sin Tra Bajo Auto
42 - 45 days
THC: Very High
Creatief, Euforisch, Fysiek Ontspannend
70 - 75 days after germination

Koop Milky Way F1

Apollo F1

Apollo F1 is de directe nakomeling van ingeteelde lijnen die de genen van Lemon, Black Domina en Sugar Magnolia combineren. Daarmee heeft deze F1-hybride eersteklas eigenschappen, zoals veel THC en een hoge toppenproductie. Ze dankt haar naam aan de creatieve, inspirerende en verlichtende high die ze opwekt, waarmee deze wiet ideaal is als je wilt schrijven, muziek maken, dansen of andere creatieve activiteiten wilt ondernemen. Na het oogsten en curen van de toppen, mag je je opmaken voor een opmerkelijk fris aroma met vleugjes dennen en kruiden. Je kunt ook verfrissende elementen van rijpe citrusschillen, vanille en lavendel bespeuren. De hars is rijk aan THC en verschillende terpenen, waaronder myrceen, terpinoleen, farneseen, caryofylleen, ocimeen, limoneen en linalool. Al met al leidt dit tot sterke, fysieke ontspanning en motiverende euforie.

Apollo F1-hybrides worden gemiddeld hoog met veel dicht op elkaar groeiende takken. Van zaad tot oogst vraagt ze daarbij slechts tachtig dagen.

Apollo F1

Apollo F1
Lemon x Black Domina x Sugar Mangolia
45 - 50 days
THC: Very High
Creatief, Fysiek Ontspannend, Motiverend, Rustgevend
75 - 80 days after germination

Koop Apollo F1

Orion F1

Iedereen heeft zicht op het opvallende sterrenbeeld Orion op de hemelequator, ongeacht waar je woont. Met Orion F1 kun je sterrenkijken naar een nog hoger niveau tillen, dankzij haar opwekkende cerebrale effecten. Deze hybride is afgeleid van onder meer Blue Mammoth Auto, Blue Dream en Amnesia. Daarmee is Orion F1 ongelooflijk stabiel en bevat ze talloze verrukkelijke terpenen (voornamelijk myrceen, ocimeen en farneseen) en THC. Haar aroma is zoet en verfrissend, terwijl het effect je ontspant en je op een pseudo-psychedelische ruimtereis stuurt. Ideaal als je naar de sterren wilt staren of op een andere manier van de natuur wilt genieten!

Orion F1-wietzaadjes groeien uit tot indica-achtige planten en bereiken een gemiddelde hoogte van 64-80cm. De totale levenscyclus bedraagt daarbij ongeveer zeventig dagen. Orion F1 is een van de productiefste hybrides van onze F1-catalogus, en biedt ongelooflijk veel waar voor je geld.

Orion F1

Orion F1
Blue Mammoth Auto x Blue Dream x Amnesia
35 - 40 days
THC: Very High
Fysiek Ontspannend, Rustgevend, Stoned
65 - 70 days after germination

Koop Orion F1

Cosmos F1

Cosmos F1 is de grootste autoflowering hybride van onze F1-catalogus. Met haar kerstboomstructuur en felgroene bladeren is Cosmos F1 het toonbeeld van schoonheid en kracht. Bovendien ontwikkelt ze de meeste CBD van alle hier genoemde soorten, dankzij de zuivere genen van Oregon CBD. Cosmos F1 blijft haar afkomst daarbij trouw met een verrukkelijk aroma. Denk aan verse, knisperende dennen, de rijke, bijna romige geur van moderne Cookies-soorten en een onmiskenbare geur van peper. Voor deze heerlijke melange mag je het terpenenprofiel bedanken, met vooral myrceen, farneseen, limoneen, pineen en caryofylleen. En dankzij haar CBD-dominante cannabinoïde-profiel biedt Cosmos F1 een uitgebalanceerd effect zonder bedwelming.

Cosmos F1 is ook een genot om te kweken (vooral buiten) dankzij haar veerkracht en zuivere sativagenen. Tachtig dagen na het kiemen, kun je de CBD-rijke toppen al oogsten.

Cosmos F1

Cosmos F1
Oregon CBD
45 - 55 days
THC: 0,5%
Focus , Helder, Meditatief
75 - 85 days after germination

Koop Cosmos F1

De F1-hybriden van Royal Queen Seeds: de toekomst van wiet

Ben je klaar voor de toekomst van wiet? Wil je meer weten over wat 's werelds eerste collectie F1-wiethybrides zo speciaal maakt? Lees dan dit uitgebreide artikel over F1-genen en hoe ze de manier waarop we wiet kweken voorgoed veranderen.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.