🤯 Auto Madness: Up to 50% off seeds and supplies  SAVE NOW 🔥

 🤯 Autoflower Madness: pak tot
wel 50% korting
 ⏤ BESPAAR NU 🔥

By Arielle Friedman


In een ideale wereld zijn we allemaal vrij om openlijk wiet te gebruiken en bewaren waar ons dat uitkomt. Helaas kleeft er nog een behoorlijk stigma aan cannabis en is het op de meeste plaatsen ter wereld verboden. Veel cannabisgebruikers wonen met huisgenoten of familieleden die er een hekel aan hebben. Voor deze gebruikers is het verbergen van hun stash jammer genoeg puur noodzakelijk.

Er zijn verschillende strategieën om je wiet veilig verborgen te houden. Hiervan behandelen we er een aantal. Ook bespreken we een paar lessen die te trekken zijn uit verschillende benaderingen.

1. OUDE COMPUTER

Heb je nog een oude computer die het niet meer doet? Doe er een lading wiet in en zet het apparaat in een hoek. Oude elektronica wekken een gevoel van privacy op en maar weinig indringers gaan zo ver om je apparatuur open te maken. Computers en computeronderdelen zijn kostbaar. Je huisgenoten of ouders doen daarom niet snel zonder toestemming je computer weg, zelfs als ze weten dat deze kapot is.

Een manier is om de achterzijde los te schroeven, wat wiet in het apparaat te verstoppen en het met slechts een paar schroefjes weer vast te draaien. De cannabis is zo verborgen, maar tegelijk eenvoudig toegankelijk. Doe dit echter niet met een in gebruik zijnde computer, aangezien dat brandgevaar oplevert. Verpak daarnaast je wiet goed, want de geur komt gemakkelijk door de computerkast heen.

2. JE HAAR

Als je lang haar of dreads hebt, waarom zou je daar dan geen gebruik van maken? Bind je haren in een rommelige knot en plaats je zakje wiet erin. Dit is een voorbeeld van een belangrijk principe bij het verstoppen van cannabis: door het op je lichaam te bewaren, garandeer je maximale veiligheid. Bovendien is het op de meeste plaatsen verboden om je zonder toestemming te fouilleren, tenzij je gearresteerd bent. Zolang je dus geen misdaden begaat, is het vrij eenvoudig detectie te vermijden. Daarbij lijk je extra cool wanneer je de geweldige wiet uit je knot tevoorschijn tovert! Gebruik je deze techniek, dan komt een sterk aromatische shampoo of haarolie goed van pas om de geur van cannabis te maskeren.

JE HAAR

3. DIERENVOER

Voor het verstoppen van je wiet is je kat of hond wellicht je beste vriend. Stop je zakje wiet simpelweg onderin de zak dierenvoer. Het voer ruikt extreem sterk en maskeert de sterke geur grotendeels. Zorg wel dat de zak goed is afgesloten, aangezien het niet de bedoeling is dat je hond van je wiet eet. Deze strategie heeft overduidelijk nadelen als ook andere mensen toegang tot het dierenvoer hebben. Bied dan ook aan om alle taken rond het voeren van de huisdieren op je te nemen. De dieren gaan nog meer van je houden en je hebt ook nog eens de perfecte plaats voor je stash!

Als je katten hebt, beweer dan bij ontdekking dat het kattenkruid betreft. Iemand die bekend is met wiet houd je hier echter niet mee voor de gek.

4. IN GEBAKKEN PRODUCTEN

Als je het huis een dag of twee voor jezelf hebt, ga dan bakken en maak wat heerlijke, compacte edibles klaar. Ze zien eruit als normale gebakjes voor de meeste pottenkijkers die onbekend zijn met wiet. Daarnaast verspreiden ze weinig geur (hoewel het bakproces dit wel doet, vandaar dat je hiervoor alleen zou moeten zijn).

Bij deze strategie is het belangrijk om te zorgen dat niemand de edibles eet in de veronderstelling dat het normaal gebak is. Verstop ze dus goed en plak er een duidelijk label met “privé-eigendom” op.

IN GEBAKKEN PRODUCTEN

5. ONDER EEN LADE

Als je over weinig persoonlijke ruimte beschikt, wees dan creatief. Je stash aan de onderkant van een la vastplakken is bijvoorbeeld een effectieve manier om het voor anderen verborgen te houden. Hierbij bedoelen we dus niet in de lade, maar eronder.

Trek hiervoor een lade uit en plak de wiet aan de onder- of achterkant. Plaats de la vervolgens terug en schuif hem weer dicht. Van de buitenkant lijkt alles hetzelfde. Anderen hebben geen idee dat er een schat verstopt zit onder de la! Deze plek zou veilig moeten zijn, aangezien medebewoners weinig reden hebben om willekeurige lades eruit te trekken. Test wel goed de maskering van geuren. Plaats desnoods iets aromatisch en onschuldigs, zoals een luchtverfrisser, in de lade.

6. UITGEHOLD BOEK

Dit is een gouwe ouwe. Van buitenaf ziet het eruit als een boek en aan de binnenkant zit wiet. Kies voor een kant-en-klaar uitgehold exemplaar of maak er zelf een. Om er zelf een te maken, pak je een groot, zwaar boek, bij voorkeur over een saai onderwerp. Plak alle pagina’s aan elkaar en plak ze vervolgens vast aan de achterzijde van de omslag. Laat het drogen en gebruik een mesje om een gat te snijden in de inmiddels vaste massa bladzijden.

Je hebt nu een supergeheime voorraadplek. Als je wat extra ruimte eruit snijdt, is het mogelijk er een luchtverfrisser bij te stoppen om de geur te helpen maskeren.

UITGEHOLD BOEK

OVER GEUR

Zoals je wellicht al hebt geconstateerd, is het vermijden van geurtjes het belangrijkste onderdeel bij het opbergen van wiet. Een vleugje wietlucht leidt er soms al toe dat een wantrouwend iemand gaat zoeken op ongebruikelijke plaatsen, waarbij diegene zo je voorraad weet te vinden.

Om de geur van je wiet te verbergen, is het vooral belangrijk dat je kiest voor een luchtdichte bewaaroptie. Bekijk dit artikel voor advies over producten die je toppen en hun geur veilig verborgen houden.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.