🤯 Auto Madness: Up to 50% off seeds and supplies  SAVE NOW 🔥

 🤯 Autoflower Madness: pak tot
wel 50% korting
 ⏤ BESPAAR NU 🔥

By Adam Parsons

EEN EINDE AAN DE VERWARRENDE VOORSCHRIFTEN

Het lijkt erop alsof alle blogs over cannabis en socialiseren gebaseerd zijn op fake Hollywood stereotypes. Lusteloze hippies en tieners met een slecht gedraaide joint waar geen eind aan komt, is echter niet wat we voor ogen hebben als we denken aan een doorsnee rooksessie. Vandaag de dag wordt cannabis in alle rangen en standen gebruikt. In de privésfeer, tijdens socialiserend gekeuvel en in een enkel geval in het geniep als niemand er erg in heeft.

Als je nieuw in het blowerswereldje bent of de mogelijkheden van medicinale wiet onderzoekt, kun je op onze hulp rekenen. Hiermee voorkom je dat je in penibele situaties terechtkomt en het erop lijkt dat je een beginner of een undercover smeris bent. We houden de hedendaagse cannabiscultuur goed in de gaten met onze veldmedewerkers op het gebied van het kweken en gebruiken van zoveel mogelijk cannabis als maar kan. Zij bevinden zich in een hele reeks situaties, verspreid over meerdere continenten. Zonder risico geen beloning. En zeker geen waardeloze tips van onze inlichtingendienst met rode ogen.

DE HEDENDAAGSE CANNABIS SESSIE

IN DA CLUB

Als je in de gelukkige omstandigheid verkeert dat er een legale plaatselijke cannabisclub of coffeeshop is, moet je zeker eens naar zo'n tent gaan. Laat je er niet van weerhouden als de inrichting niet aan de eisen van een café of nachtclub voldoet. Waar het om draait, zijn de toppen en het sfeertje. Cannabisclubs zijn veel meer dan een "vrijhaven" voor blowers. Het kunnen namelijk ook gezellige plekken zijn waar je nieuwe vrienden kunt ontmoeten.

De allerbeste clubs serveren geen alcoholische versnaperingen, maar hebben wel een uitgebreid menu met wiet van topklasse, hasj en concentraten tegen billijke prijzen. Gedimd licht, luie stoelen, ontspannende muziek en een leuke tijd. Onder de mensen zijn in een coffeeshop is net als op cafébezoek gaan in de plaatselijke kroeg. Als je daar voor het eerst komt, sla je geen grote hoeveelheden bier achterover die je vervolgens wegspoelt met shotjes whisky.

Beschouw toppen en joints dan ook alsof het bier is en concentraten als kleverige, groene, sterke drank. Je kunt zelfs voorgedraaide joints kopen als je het draaien nog niet onder de knie hebt. Maar het belangrijkste van alles; wees los, cool en ken je grenzen. De medewerkers vinden het niet leuk en verwelkomen je niet nog een keer als ze je wakker moeten schudden tegen sluitingstijd.

Marijuana Club Coffee Shop

EEN OLD-SCHOOL ROOKSESSIE

De meest voorkomende rooksessies zijn die waarbij je woon- of slaapkamer of die van een vriend gebruikt wordt voor een avondje met joints, geklets en vreetkicks. Of je nu gastheer/vrouw bent, of een old-school rooksessie bezoekt, zorg er altijd voor dat je genoeg op voorraad hebt. Denk je toch eens in dat de organisator van een feestmaal geen eten heeft om op te dienen. Of dat de gasten die langskomen niet eens een flesje wijn meenemen.

Als je voor zo'n sessie bent uitgenodigd, neem dan een zak wiet of een brok hasj mee. En dan wel zoveel dat het genoeg is voor de hele avond. Het is natuurlijk helemaal geweldig als je een beetje extra meeneemt dat je onderling met andere gasten kunt ruilen. Joints rond laten gaan, wordt nog steeds veel gedaan, maar dat geldt ook voor het nemen van een hijs van een bong vol ijzige toppen. Meestal worden de bewezen gunsten nog dezelfde avond beantwoord, zo niet, dan toch in ieder geval tijdens de eerstvolgende rooksessie.

Ben je een beginner en woon je ergens waar cannabis nog verboden is? Dan hebben je vrienden er vast alle begrip voor dat je geen betrouwbare bron hebt om wiet te scoren of dat je niet je eigen kunt kweken voor de rooksessie. Of dat je nog geen joint kunt draaien. Maar de klok tikt als je vaker uitgenodigd wilt worden. Het minste wat je dan kunt doen, is alle hapjes betalen als je een avond meerookt van de ganja van de groep.

Niet in elke groep worden joints doorgegeven. Veel gasten vinden het prettiger een eigen joint te roken. Voel je niet persoonlijk beledigd. Als het echter een situatie is waarbij een joint na een paar trekjes doorgegeven wordt, waak er dan voor dat het mondstuk niet doorweekt raakt voordat je hem doorgeeft. Pas ook goed op dat er geen smeulende stukjes op het tapijt of het meubilair terechtkomen.

BUITENAARDSE EDIBLES

Edibles van Amerikaanse leveranciers bevatten een THC- en CBD-gehalte dat altijd duidelijk op de verpakking staat vermeld. Spacecakes die je in coffeeshops en cannabisclubs kunt kopen, zijn jammer genoeg niet altijd zo specialistisch gebakken en exact gelabeld. Het verschil in potentie kan enorm zijn. Datzelfde geldt voor wiet brownies of andere zelfgemaakte baksels of snoepjes, die daardoor moeilijk precies te doseren zijn.

Soms word je door een koekje al voor uren gelanceerd op een tripachtige, geestelijke ruimtereis. Ook kan het gebeuren dat het drie tot vier uur duurt voordat de met cannabis verrijkte lekkernijen beginnen te werken. Daar komt nog bij dat het met edibles wel een uur of langer kan duren voordat de effecten merkbaar worden. Daarin schuilt het gevaar dat je er makkelijk te veel van snoept. Beginners moeten een muizenbeetje nemen en even afwachten hoe ze zich na een uur of twee voelen voordat ze nog meer consumeren.

Voor nieuwelingen zou een dosis van ruwweg 25mg THC in een lekkernij ruim voldoende moeten zijn. En dan bij voorkeur onderuitgezakt op de bank terwijl je aan het Netflixen bent.

Rig For Dabbing Cannabis

HANDIGE APPARATEN VOOR WIET: DABBEN EN VAPEN

Dabben en vapen zijn momenteel erg populair en waarschijnlijk de meest efficiënte manieren om van toppen, olie en cannabisextracten te genieten. Je toppen komen een stuk beter binnen als je een vaporizer gebruikt. Niet alleen is elke hijs minder schadelijk, ook de cannabinoïden consumeer je zuiverder. Bovendien zijn veel vaporizers zo geconfigureerd dat je er ook concentraten mee kunt gebruiken. Een trekje van een vaporizer is een stuk zachter dan een hijs van een joint. Maar iedereen is na slechts drie of vier trekjes apestoned.

BHO-derivaten voor fijnproevers, zoals shatter en wax, worden het meest gebruikt met behulp van een dab-rig. Zoals een waterpijp voor cannabisconcentraten. En om je de waarheid te zeggen, dit is alleen weggelegd voor gevorderden. Extracten van fijnproeverskwaliteit hebben een THC-gehalte van 50% of meer. En dat kan wel eens een beetje te veel van het goede zijn voor de doorsnee roker. Rokers met een respectabel aantal dienstjaren zakten als een drilpudding ineen na slechts één hijs. Als je nieuwsgierigheid geprikkeld is, zorg dan dat je een koel drankje en een comfortabele sofa bij de hand hebt.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.