Maximale opbrengst met autoflowerinG

HET MAXIMALE UIT JE AUTO'S HALEN

Autoflowering cannabis soorten hebben eindelijk het respect ontvangen dat ze verdienen. Belangrijker nog, ze hebben een plaatsje veroverd in jouw kweekruimte. Met onze 10 stappen om de opbrengst te maximaliseren, zal je de zwaarst mogelijke opbrengst behalen met je auto's. Zoals gebruikelijk is met cannabis ruderalis hybrides, is tijd van belang, dus laten we geen tijd verspillen.

1) KIES HOOGWAARDIGE EN HOOGPRODUCTIEVE AUTOFLOWERS

Critical Auto

De kracht van de hedendaagse autoflowering varianten is de laatste jaren dramatisch verbeterd. Het cannabinoïden niveau van veel nieuwe generatie auto's is in feite vergelijkbaar met dat van de traditionele fotoperiode versies. Het is echter wel zo dat niet alle auto's op dezelfde manier worden gemaakt en daarom zullen veel auto's van onze concurrentie nog steeds matige opbrengsten produceren.

We kunnen onze bewezen, zeer krachtige en hoogproductieve auto soorten van harte aanbevelen. Diegenen die zoeken naar een gigantische opbrengst, kunnen niet om Royal Critical Auto heen. Net als haar fotoperiode tegenhanger Critical, zal deze auto een enorme massa met toppen ontwikkelen tijdens de bloei. Daarnaast heeft ze na ontkieming slechts 9 weken nodig om een indrukwekkende opbrengst te produceren. Dit is de definitie van kwaliteit in een recordtempo.

2) START AUTO'S IN HUN GROOTSTE CONTAINERS

Critical Auto

Fotoperiode cannabis soorten kunnen eigenlijk oneindig in hun vegetatieve fase blijven. Autoflowering cannabisplanten zullen daarentegen van zaailing tot stash racen in ongeveer 60-90 dagen. Deze snelheid is een speciaal kenmerk. Maar de kweker moet rekening houden met de snelle ontwikkeling van auto's.

Er is geen tijd voor verpotten en al helemaal niet voor stress als je de maximale opbrengst met je auto's wil behalen. Het beste advies is zaden direct te zaaien in hun grootste containers. Je kan auto zaden ook eerst ontkiemen, met bijvoorbeeld keukenrol of een andere methode, om ze vervolgens direct in hun grootste pot te zetten. Een gezonde wortelzone moet vroeg worden ontwikkeld.

3) START JE ZAAILINGEN BINNEN

Of je nu van plan bent binnen of buiten te kweken, zorg ervoor dat je je zaailingen binnen opstart. Wederom moet de kweker zich bewust zijn van het feit dat de auto's ongeveer 30-40 dagen na ontkieming zullen gaan bloeien.

De kweker en de planten hebben vanaf dag een te maken met een strak schema. Daarom is het belangrijk te verzekeren dat de zaailingen goed wortelen. Een koele, witte CFL of zelfs een zonnige vensterbank is prima. Zorg voor een soepel verloop van de vegetatieve fase omdat de bloei vanzelf begint, of je er nu klaar voor bent of niet. Onthoud dat autoflowering cannabis bloeit naarmate de plant ouder wordt en niet vanwege een verschuiving naar een 12/12 lichtcyclus.

4) 18 UUR LICHT

Cannabis Lighting

De optimale licht-donker cyclus voor autoflowering cannabis is 18/6. Dit wordt normaal gesproken geassocieerd met vegetatieve groei voor fotoperiode cannabis. Maar als je wil dat auto's hun maximale potentieel bereiken en groot genoeg worden om flinke hoeveelheden toppen te produceren, hebben ze vanaf het begin tot het einde 18/6 nodig.

Auto's behoren tot de meest taaie variëteiten en kunnen zeker wel overleven in ruwe omstandigheden en minder licht. Maar we doelen op een gigantische oogst en om dit doel te bereiken, moeten auto's 18 uur lang zoveel mogelijk lumen ontvangen. Licht is tenslotte gewicht.

LED systemen met een volledig spectrum zijn de ideale keuze voor binnentuinen. HID's zijn ook geweldig, maar CFL is eigenlijk uitsluitend geschikt voor de korte, vegetatieve periode. Auto's in de buitenlucht zullen van de lente tot de herfst floreren in heerlijke zomerse temperaturen en in warmere regio's. 18 uur zonlicht is hier van ondergeschikt belang omdat de zon Gods kweeklamp is en die is oneindig veel krachtiger dan elke kunstlamp.

5) NAT-DROOG CYCLUS

Cannabis Watering

Ervoor zorgen dat je je cannabisplanten niet teveel of te weinig water geeft, is essentieel voor het behoud van een effectieve nat-droog cyclus. Dit is met name van belang bij auto's vanwege hun korte doorlooptijd. Je hebt namelijk geen tijd voor vertraagde groei, hersteltijd of het uitdrogen van een te nat medium. Je kan het je niet veroorloven een week te verliezen om ziekelijke auto's te laten herstellen.

Til potten/containers op om het gewicht te bepalen en te beoordelen of er water nodig is. Je ontdekt hier al snel genoeg een bepaald ritme in. Wanneer je water geeft, zal het gewicht toenemen, dus lichte containers zullen aangeven dat planten water nodig hebben.

Zorg er ook voor dat de potten nooit in een bad met restwater staan. Het is een open uitnodiging voor wortelrot en ziektekiemen. Houd je kweekruimte hygiënisch en ruim dat water op na het voeden.

Als het oppakken van potten niet zo gemakkelijk is, kan je overwegen te investeren in een watermeter of apparaat om het water te monitoren. Dit goedkope hulpmiddel kan van onschatbare waarde blijken voor de beginnende hydroponics cannabis kweker. Watermeters maken korte metten met giswerk.

6) STEL JE VOEDINGSSTOFFEN AF

De beste voedingsstoffen voor autoflowering soorten bestaan natuurlijk uit de nieuwe lijnen voedingstoffen, die speciaal voor auto's zijn ontwikkeld. Deze producten zijn vrij recentelijk op de markt gekomen. De meeste kwekers zijn onbekend met deze producten, maar hydro- en kokoskwekers moeten zich er zeker in verdiepen.

Als je conventionele voedingsstoffen gebruikt, kan het bepalen van een voedingsschema voor auto's best een uitdaging zijn. Maar het kan werken. Zolang je maar zorgvuldig gebruik maakt van microdoseringen. Auto's zijn veel minder hongerig dan zware indica fotoperiode cannabis. Denk aan mini sativa's als je een auto voedt.

Het wordt aardekwekers aangeraden om licht bemeste aarde te gebruiken bij het kweken van autoflowering cannabis. Rijk bemeste aarde zal deze schatjes namelijk verbranden. Naast supplementen als enzymen, vitamine B en nuttige schimmels, hebben auto's niet echt grote hoeveelheden basisvoeding nodig tijdens de korte vegetatieve fase.

Als je al vroeg voedingsstoffen moet toevoegen aan de aarde, wees dan heel zuinig. Over het algemeen heb je alleen bloeivoeding en boosters nodig. En ook in de bloei zullen gematigde doses voedingsstoffen en supplementen volstaan. het overbemesten van planten is een fout die het meest gemaakt wordt met auto's en dit gaat ten koste van de opbrengst.

7) SLA TOPPEN EN TRIMMEN OVER

Trimmen of niet trimmen? Veel kwekers knutselen wat met trimmen en het trainen van autoflowering cannabis soorten om de opbrengst te verhogen. We zeggen niet dat het niet mogelijk is een enorme oogst te behalen met deze methodes. Het is echter wel een strategie waar een hoog risico aan kleeft.

Het toppen en buigen van auto's met LST kan rampzalig blijken en een auto ScrOG is ook riskant. Autoflowering planten haasten zich zo snel naar de bloei dat ze niet lang buigzaam blijven. Het breken van takken gaat te gemakkelijk.

Een ScrOG moet een ultra-laag profiel hebben en het kan lastig zijn ermee te werken. Een ScrOG met auto's zal waarschijnlijk niet uitvullen zoals gehoopt, zoals fotoperiode soorten wel doen. Daarnaast leidt het toppen van auto's soms tot de ontwikkeling van twee piekerige cola's als de plant niet snel genoeg kan herstellen.

Wij geven er de voorkeur aan het trimmen over te slaan en ons te houden aan bewezen methodes, die weinig onderhoud vragen, om de opbrengst te maximaliseren.

8) SEA OF GREEN (SOG)

Cannabis SOG

De Sea Of Green of SOG-methode is ongelooflijk effectief in combinatie met auto's. Die kenmerkende, razendsnelle groei en het korte postuur van auto's maken ze zeer geschikt voor de SOG-methode. Trimmen is niet nodig en ook dat past heel goed bij autoflowering cannabis. Deze kweekmethode is de beste manier om de snelbloeiende aard van auto's te benutten en in te zetten om de opbrengst te maximaliseren.

9) DUBBELE PRET

In de tijd die je nodig hebt een fotoperiode cannabisplant op te kweken vanaf zaad, kan je twee keer een auto kweken. Zelfs snelbloeiende fotoperiode hybrides hebben een bloeiperiode nodig van 8 weken. De meeste fotoperiode soorten hebben 90-120 dagen nodig om het oogstmoment te bereiken.

In 120 dagen kan je zeker weten twee opeenvolgende oogsten behalen met auto's. Denk er maar over na: Als je twee auto gewassen kan kweken in deze periode en de SOG-methode kan inzetten, is de keuze eigenlijk vanzelf gemaakt.

10) VERGEET NIET TE FLUSHEN

Na 2-3 maanden autoflowers kweken met een maximale oogst in gedachte, moet je die zware oogst niet verpesten met onachtzaamheid. Reserveer altijd tenminste de laatste week van de bloeiperiode om cannabisplanten te flushen.

Auto's hebben dan misschien niet veel voedingsstoffen nodig en wellicht heb je ook weinig meststoffen gebruikt. Maar je hebt onvermijdelijk iets gebruikt en dit kan de smaak van de toppen verwoesten als je niet flusht. Gebruik zuiver water of een lichte flushing oplossing. Deze laatste stap loont de moeite als de tijd is aangebroken om die vette stash auto wiet te roken.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.